Kahramanmaraş`ta midibüsün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 21 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş`ın Türkoğlu ilçesine bağlı Kılı beldesi Çakallı köyü girişinde, Bekir Yüzgeç idaresindeki 46 KT 218 plakalı midibüs, havanın yağışlı olması dolayısıyla kontrolden çıkarak tarlaya uçtu.

Kazada ilk belirlemelere göre araç sürücüsünün de içerisinde bulunduğu biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 21 kişi de yaralandı.

Kazanın ardından olaya yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralılar kent merkezindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Kahramanmaraş Belediye Başkan Vekili Cevdet Kabakçı ve İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kazayla ilgili açıklama yapan Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, şunları söyledi:

"İlçemiz sınırları içerisinde bir kaza meydana geldi. Bu kazada 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. 21 yaralı vatandaşımız hastanelere sevk edildi. Kazanın nasıl meydana geldiğiyle ilgili net bir bilgi yok. Olay yeri inceleme çalışmaları devam ediyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz."