BATMAN - Batman İl Müftüsü Hasan Çağlar, Peygamber Sevdalıları Platformu`nu İl Müftülüğü`nün yapacağı kutlu doğum etkinliğine davet amacıyla platformun Batman Koordinatörlüğü`nü ziyaret etti.
 
Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi`nde gerçekleşen ziyarette Platformun Batman Koordinatörü Ekrem Gülşen, Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Teymur, İlim Komisyonu Onursal Başkanı Molla Enver Kılıçarslan ve İlim Komisyonu Başkanı Molla Abdurrahman İçlek hazır bulundu.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Hasan Çağlar, daha önce 14 olarak ilan ettikleri Kutlu Doğum programlarının Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez`in yoğun programı nedeniyle 15 Nisan Pazartesi günü akşam 16 Mayıs şehir stadında yapılcağını belirterek, Peygamber Sevdalıları Platformu`nu davet etti.
 
Davet üzerine Platformun Batman Koordinatörü ve Mustazaflar Cemiyeti Genel Sekreteri Ekrem Gülşen, Peygamberimiz için yapılan bütün etkinliklere ayırım yapmadan destek verdiklerini dile getirerek, Müftülüğün yapacağı etkinliğe de katılacaklarını kaydetti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)