ADANA - Adanalı Peygamber Sevdalıları, 7 Nisan Pazar günü saat 13.30`da İstasyon Meydanı`nda düzenlenecek Kutlu Doğum Konferansı için hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
 

Organizasyon hakkında bilgi aldığımız Peygamber Sevdalıları Platformu Adana Sözcüsü Yılmaz Geçer, İstasyon Meydanı`ndaki etkinlik için resmi iznin çok geç çıktığını ancak buna rağmen hazırlıkların büyük bir bölümünün tamamlandığını belirtti.
 

Platform olarak organizasyon hazırlığı için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirten Geçer; "Etkinlik için 350 adet branda ve bez afiş, 13 bin adet cam afişi ve 120 bin adet el ilanı bastırdık. Bunları Adana`nın her tarafına dağıtıp astık. İlçelere, köylere kadar ulaşabildiğimiz her yere giderek el ilanlarımızı dağıtmaya çalışıyoruz. Anons araçlarımızı da hazırladık. Onlar da yarın itibarıyla gezerek, halkımızı etkinliğe davet edecekler" dedi.
 

Etkinliğin içeriği hakkında da bilgi veren Geçer; "Konferansımıza Eğitimci Yazar Mehmet Şefik Temel, konuşmacı olarak katılacak. Özlem Ajans sanatçıları Özcan ve Selami Peygamber efendimizle ilgili birbirinden güzel parçalarla etkinliğimize renk katacak" diyerek Adanalıları düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.
 

İstasyon Meydanı`nda geçen yıl düzenledikleri etkinliğe katılımın yoğun olduğunu hatırlatan Geçer; "Bu sene de inşallah, gönüllü kardeşlerimizle elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Bu pazar da inşallah güzel bir etkinlikle Kutlu Doğum programını bir bayram havasında geçiririz" dedi. (Ayhan Kaya - İLKHA)