Kendi YouTube oyun kanalınızı başlatmayı mı planlıyorsunuz? En iyi oyun video düzenleyicileri ile oyun videolarınızı mükemmel bir şekilde kaydedin ve düzenleyin.

Çevrimiçi bir video düzenleyicisi arıyorsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz en iyi çevrimiçi oyun video düzenleyicilerini sizler için sıraladık.

InVideo

Denemeniz gereken ilk harika çevrimiçi video düzenleme programı InVideo'dur. Oyun oynamak için en iyi ücretsiz çevrimiçi video düzenleyicilerden biridir. Yüksek kalitede video çekmenize ve mükemmel bir oyun videosu oluşturmak için filtreler, animasyonlar, geçiş efektleri bulmanıza ve metinler, resimler ve ses eklemenize olanak tanır. En gelişmiş düzenleme özelliklerinden bazılarına sahip olmasına rağmen, arayüzü basittir ve yeni başlayanlar tarafından da kullanılabilir.

FlexClip

FlexClip, oyuncular için hazırlanmış en iyi çevrimiçi video düzenleyicilerden biridir, çünkü hem zengin özelliklere sahip hem de kullanıcı dostudur ve ister acemi ister deneyimli bir video yapımcısı olun, oyun videolarınızı mükemmel bir şekilde düzenlemenize yardımcı olur. Ücretsiz sürümü filigran olmadan videolar oluşturmanıza izin veren birkaç video düzenleme araçları içerir. Oyun videolarınızı fazla uğraşmadan geliştirmenize yardımcı olacak bir dizi özellik sunar.

ClipChamp

ClipChamp oyun videolarınızı çevrimiçi olarak düzenlemek için mükemmel şekilde çalışan, filigran içermeyen bir video düzenleyicidir. Doğrudan ekrandan kayıt ve web kamerası gibi özel özellikleri sayesinde oyun sürecini kaydetmeniz için uygun olabilir. Oyun videonuzda kırpma, kesme, döndürme, çevirme veya renkleri ayarlama gibi tüm temel düzenlemeleri yapmak için çevrimiçi düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz. Ancak ClipChamp'i kullanmak tamamen ücretsiz değil. Ücretsiz hesap sahipleri ayda yalnızca üç video oluşturabilir ve ClipChamp ile yapılan video 5 dakikadan kısa olmalıdır.

Kdenlive

Kdenlive, Windows, macOS ve Linux gibi herhangi bir işletim sisteminde çalışan açık kaynaklı, platformlar arası bir programdır ve kaçırmamanız gereken en iyi oyun düzenleme yazılımlarından biridir. Çok parçalı düzenleme, özelleştirilebilir bir arayüz ve otomatik yedeklemeler gibi birçok özellikle birlikte gelir. Yeni başlayan biriyseniz bu programla çalışmak biraz daha zor, ancak arayüzde ustalaştıktan ve tüm araçlar hakkında bilgi edindikten sonra (çevrimiçi öğretici videolar var), kolayca harika bir oyun videosu yaratabilirsiniz.

VSDC

Oyun videonuzu düzenlemek için doğrusal olmayan bir video düzenleyici mi arıyorsunuz? Ücretsiz ve hafif olduğu için birçok oyun YouTuber'ı tarafından önerilen VSDC'yi deneyebilirsiniz. Oyun videonuz için kesme, kırpma, birleştirme, döndürme vb. gibi temel düzenlemeler yapmanızı sağlar. Videolarınızı önemli ölçüde geliştirmek için bazı gelişmiş özellikleri de kullanabilirsiniz. Örneğin, resim içinde resim efektiyle oyun videonuza bir web kamerası kaydınızı ekleyebilirsiniz. VSDC'nin yalnızca Windows'ta çalıştığını unutmayın.

iMovie

Bir macOS kullanıcısıysanız, video düzenleme gereksinimlerinizin çoğu için iMovie en iyi seçimdir. Oyun videolarınızla mükemmel bir şekilde çalışır. Oyun videonuza başlıklar, özel efektler, geçişler vb. ekleyebilirsiniz. Ayrıca, profesyonel bir oyun klibi oluşturmanıza yardımcı olacak yeşil ekran araçları ve bölünmüş ekran özellikleri de sağlar. Ücretsiz olarak sunulur ve cihazlarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Yani mobil oyunları doğrudan akıllı telefonunuzda veya iPad'inizde düzenleyebileceksiniz. Veya iPad'inizde bir video düzenlemeye başlayabilir ve Mac'inizde devam edebilirsiniz.

Quick

Quick video düzenleyici, telefonunuzda harika oyun videoları oluşturmanın en kolay yollarından biridir. Adından da anlaşılacağı gibi, kolay düzenleme araçları ve etkileyici özelleştirme ile oyun video düzenlemeniz için tıklamalarda harika sonuçlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Oyun videonuzu daha yaratıcı ve benzersiz kılmak için geçiş efektleri, başlıklar, filtreler, müzik ve daha fazlasını ekleyebilir ve ardından başkalarıyla kolayca paylaşabilirsiniz.

FilmoraGo

FilmoraGo, telefonunuzda oyun videolarını düzenlemenizi sağlayan başka bir video düzenleme uygulamasıdır. Şu anda Android telefonlar ve iPhone'lar için kullanılabilir. Sezgisel bir arayüze sahip bu uygulama ücretsiz ve kullanımı kolaydır. Yeni başlayanlar için o kadar kolay ki oyun videolarını kolayca düzenleyebilirsiniz. Yapmanız gereken oyun kliplerinizi yüklemek, videoları kırpmak ve bölmek, klipleri yeniden düzenlemek, metinler, çıkartmalar, müzik, filtreler eklemek, hızı ayarlamak ve videonuzu dışa aktarmak.

Powder

Powder, özellikle oyuncular için yapılmış ve oyun kliplerinizi paylaşmanıza olanak tanıyan tek sosyal uygulamadır. En iyi iPhone oyun video düzenleme uygulamalarından biridir ve hatta bazı insanlar onu oyuncular için tasarlanmış TikTok gibi düşünür. Oyun kliplerinizi iPhone'unuza kaydedebilir, editöründe derlemeler veya montajlar oluşturabilir, görsel efektler ekleyebilir veya birkaç saniye içinde videoya müzik ekleyebilir ve video oyun kliplerinizi doğrudan Instagram, Tiktok veya Snapchat'e gönderebilirsiniz.