Dünyada adını duyurmayı başaran PubG oyununun ülkemizde de bir hayli talep gördüğü aşikar. Bunun üzerine oyuna kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve satın alma işlemlerini kolayca halledebileceğiniz Dijipin platformu işinizi çok daha kolay hale getirecektir.

Pubg Mobile UC Ucuza Al

Pubg Mobile, Android ve iOS platformları üzerinden oynanabilen oldukça popüler bir oyundur. İçeriğindeki versiyonlarının gelişim göstermesi ile birlikte günümüzde daha fazla ilgi görmektedir. Ucuz UC satın al seçenekleri için Dijipin platformuna mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Pubg Mobile UC Nedir?

Pubg Mobile UC, oyun içerisinde oyuncular tarafından kullanılan para birimidir. Bu para birimini kredi kartı ya da dilediğiniz farklı ödeme yöntemleri ile satın alıp, oyun içerisinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pubg Mobile UC satın al seçeneği, oyunda istediğiniz estetiksel görüntüyü ve bonus içerikleri size özel olarak sağlar. Oyun içerisindeki mağaza bölümünde farklı silah kostümleri ya da bunun gibi ürünlere doğrudan sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda Pubg Mobile UC satın alma ile birlikte, oyun içerisindeki birbirinden farklı etkinliklerden dilediğiniz şekilde faydalanabilirsiniz. Oldukça uygun ve bütçe dostu fiyatlarıyla dijipin.com üzerinden, sizde pubg Mobile UC satın alabilirsiniz.

Pubg Mobilde En Az Kaç UC Alınmalıdır?

Pubg Mobile oyunu içerisinde farklı UC paketleri bulunur. Bu paketler sırasıyla:

Yüzdelik değişen indirimlerimizle ürünlerimiz siz oyuncuları bekliyor.

Burda dilediğiniz paketi seçip, oyununuza tanımlayabilirsiniz. Dijipin.com üzerinden hızlı teslimat, güvenilir alışveriş, uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulan bir hizmet verilmektedir.

Pubg Mobile UC Aktif Etme

Aldığınız UC kodunu “Midas Buy” sitesinde kendi oyuncu ID'niz ile giriş yaptıktan sonra Dijipin sitesinden satın aldığınız kodu kolayca ve anında site içinden tanımlayabilir ve direk oyununuza dönebilirsiniz. Kodunuzu hem mobil hem pc emulatör için kullanabilirsiniz!