Nomadic Republic’in sevilen markalarından olan New Era, zengin şapka koleksiyonuyla uzun yıllardır şapka severlerin favorileri arasında yer alıyor. New Era’nın başarılı performanslarıyla birer ikon haline gelmiş spor takımlarına özel olarak ürettiği şapka koleksiyonları, tüm dünyada en çok satılan şapka modellerini içeriyor. New Era marka şapka koleksiyonu, Amerikan futbolu, basketbol ve beyzbol gibi spor dallarında en sevilen takımların renklerini ve logolarını içeriyor. Kendine has tasarımı, sunduğu konfor ve rahatlık ile öne çıkan şapka modelleri, kaliteli ve sağlığı ön plana koyan malzeme kullanımıyla da sevenlerin beğenisini kazanıyor.

New Era şapka özellikleri

New Era marka şapkalar, zengin bir renk ve desen çeşitliliği öne çıkıyor. Ünlü takımlara özel olarak tasarlanan şapka modelleri, spor severlerin sporu bir aksesuar olarak da hayatlarına katmalarına yardımcı oluyor. New Era şapkanın en etkin özelliklerinin başında yazın güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneş siperliği geliyor. Bir diğer önemli özellik ise şapkaların doğal pamuk malzemeden üretilmesi olarak öne çıkıyor. Bu özellik yazın baş bölgesinde oluşabilecek terlemenin önüne geçmiş oluyor. Cilde dost pamuklu kumaş, dayanıklı yapısı ile de uzun yıllar sorunsuz kullanım adına tercih ediliyor. New Era şapka çeşitleri, unisex olmaları nedeniyle hem erkek hem de kadın kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilebiliyor. Uygun şapka beden seçimi ile erkek ve kadın şapka severler istedikleri modele sahip olabiliyor.

New Era şapka modelleri

New Era şapka modellerinde öne çıkan tasarım özelliğini geniş bir renk ve desen skalası ve ünlü takım logoları oluşturuyor. İkonik takımlara atıfta bulunan şapka tasarımları, bu takımların hayranları tarafından büyük ilgi görüyor. Şapka modellerinde öne çıkan takımları ise New York Yankees, Oakland Raiders, Los Angeles Dodgers ve Chicago Bulls oluşturuyor. New Era imzalı şapkalar ise markanın bir diğer ilgi gören şapka modelini oluşturuyor. New Era şapkalarda hem pastel tonların hem de canlı renklerin öne çıktığı görülüyor. Farklı renklerin bir arada kullanıldığı desenlerin yanı sıra kamuflaj modeller de en sevilen modeller arasında yer alıyor. New Era modeller zamansız tasarımları, spor kültürünü modaya taşımaları, kullanışlı ve dayanıklı olmalarıyla da oldukça ilgi çekiyor.

New Era şapka fiyatları

New Era şapka modelleri yüzde yüz pamuklu cilde dost kumaş, dayanıklı malzeme kullanımı, konfor ve kullanışlılık gibi özelliklerle diğer şapka markaları arasından sıyrılıyor. Şapka modelleri uzun yıllar sorunsuz kullanıma imkân vermeleri dolayısıyla fiyat performans açısından da öne çıkıyor. Spor kültürüyle iç içe olan ve bu kültürü giyimine ve aksesuarlarına da taşımak isteyen kişiler New Era şapka modellerini tercih ediyor. Farklı spor kıyafetlerle rahatlıkla kombin edilebilen ve yazın işlevsel kullanımıyla güneşten de koruma sağlayan şapka modellerinde fiyatlar farklı modellere göre değişiklik gösteriyor.