ELAZIĞ - Elazığ`da yayımlanan gazetelerde öne çıkan bazı haber başlıkları şu şekilde:


ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: BİNGÖL SALDIRISIYLA İLGİLİ GÖREVSİZLİK KARARI
PKK tarafından Bingöl`de askeri konvoya yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili askeri savcılığın başlattığı soruşturma takipsizlikle sonuçlandı. Dosya Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı`na gönderildi. Bingöl-Muş karayolunda askeri konvoya düzenlenen saldırıda 10 asker şehit olmuş, 63 asker de yaralanmıştı.


FIRAT GAZETESİ: ÇANAKKALE ZAFERİ 98 YAŞINDA
Türkiye genelinde olduğu gibi Elazığ`da da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi


GÜNIŞIĞI GAZETESİ: ÇALIŞANLARA ÇANAKKALE MENÜSÜ!
Elazığ`da faaliyet gösteren KÜÜM A.Ş Misaş Marketler Zinciri, Çanakkale Savaşı`nda savaşan askerin yaşadığı sıkıntıları paylaşmak amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.


NURHAK GAZETESİ: ELAZIĞ PİLOT İLLER ARASINDA
Türkiye`nin AB süreci çerçevesinde uygulanacak \"Valiliklerde AB İşleri için Kapasite Oluşturulması Projesi\"nin açılış konferansı yarın Ankara`da gerçekleştirilecek. Proje için pilot olarak belirlenen iller arasında Elazığ da bulunuyor.


TURAN GAZETESİ: MAHKEME BİR KARARI DAHA İPTAL ETTİ
Elazığ Belediyesi`nin yanlış kararları Yargı`dan dönmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda atık katı bedelini iptal eden Elazığ İdare Mahkemesi, 2010 yılında Elazığ Belediyesi Trafik Komisyon kararını da iptal etti. Elazığ S.S 31 nolu Doğukent Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi`nin açmış olduğu mahkeme kararını kabul ederek bir yanlışa daha düzeltti.


YENİUFUK GAZETESİ: SON KARAR: YENİ BİR CEMİYET
Yaklaşık bir aydan beri yapılan çalışmalar neticesinde son toplantı yapıldı ve nihai karar verildi. İki Cemiyet birleşmekten yana olmayınca yeni bir Cemiyetin Kurulması zarureti doğdu.


YENİÇAĞ GAZETESİ: 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
Elazığ`da faaliyetlerini sürdüren JCI Elazığ, Elazığ Gençlik Kültür Derneği ve Elazığ Gençlik Meclisi tarafından Harput`ta bulunan Buzluk Mağarası mevkiine yakın bir alanda şehitler anısına hatıra ormanı oluşturuldu. 300 fidanın toprakla buluşturulduğu etkinlikte şehit aileleri de hazır bulundu.(Yasin Kavaklı - İLKHA)