Muhafazakar kesimin inançlarına uygun bir ortamda tatil yapmak için tercih ettiği İslami otellerin sayısı günden güne artarken bu tesisleri tercih eden konuk sayısı da hızla yükseliyor. Alkol gibi keyif verici maddelerin sokulmadığı tesisler, özellikle plaj, havuz ve SPA gibi ıslak alanlarında haremlik-selamlık uygulamalarıyla öne çıkıyorlar. Ülkemizde hizmet veren ve konuklarından yüksek puanlar alarak değerlendirilen en iyi İslami oteller arasından sizler için seçtiğimiz öneri listemizi hemen aşağıda görebilirsiniz. Türkiye’nin en iyi İslami otelleri listemizde yer verdiğimiz 5 otelde indirimli rezervasyon yapmak için Ets indirim kodu sayfasına göz atabilirsiniz.

Şah Inn Paradise

2007 yılından beri hizmet vermekte olan Şah Inn Paradise otel, Antalya Kumluca’da yer alıyor. Deniz kenarındaki konumu ve 40 metrelik plajıyla öne çıkan tesis 9 adet açık yüzme havuzuna sahip. 404 konaklama birimi bulunan otel Alkolsüz Her Şey Dahil konseptiyle işletiliyor. Plaj ve havuz alanlarında bay ve bayanların ayrı ayrı kullanabilmesi için gerekli organizasyon yapılmış durumda.

Angels Marmaris Hotel

Alkolsüz Her Şey Dahil konseptli tesis Marmaris Bozburun’da konumlanıyor. 3 kilometrelik bir plaja sahip olan otelde sadece bayanların kullanımına açık havuz ve plaj alanları bulunmaktadır. İsteyen ailelerin ortak kullanımı için de ıslak alan tesis edilmiş olan otelin konaklama birimleri de oldukça konforlu olarak dizayn edilmiş durumda.

Wome Deluxe Hotel

120000 m2 alanıyla göze çarpan ve alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veren otel Avsallar mevkiinde yer alıyor. 10bin metrekare alanı bayanlar için tahsis edilmiş otelde kadın ve erkekler için ayrı havuz ve SPA alanları bulunuyor. Islak alanlarda haşema kullanımı zorunluyken diğer alanlarda da şort, askılı tişört, mayo, pareo gibi kıyafetlerin kullanılmasına izin verilmiyor.

Selge Beach Resort Spa

Side’de konumlanan otel İslami oteller konseptine uygun olarak Alkolsüz Ultra Her şey dahil hizmet veriyor. Bayanlar ve baylar için ayrı kullanıma uygun havuzların yanı sıra karma havuz da bulunan otel en son 2016’da yenilenmiş ve toplam 719 misafir odası bulunuyor.

Altis Resort Hotel & SPA

Antalya Belek’te yer alan otel Alkolsüz her şey dahil konseptinde hizmet veriyor. Kadın konuklar için özel etkinlik ve alanlar planlanmış olan tesis denize sıfır konumda bulunuyor. Havuz, SPA, su kaydırakları gibi imkanlar sunan otelde konukların diledikleri zaman ibadetleri için kullanabilecekleri mescitler de unutulmamış.