BATMAN - Becirmanlılar Vakfı yönetim kurulu üyeleri, Batman Valisi Yılmaz Arslan`a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete, vakfın yönetim kurulu Başkanı Abdülmecit Aslan ve yönetim kurulu üyeleri M. Emin Badur ile M. Emin Bulut katıldı.

 

Ziyaret esnasında Vakıf Başkanı Abdülmecit Aslan, Vali Arslan`a vakıf faaliyetleri, Vergili köyünün temel sorunları ve önümüzdeki ay kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Vergili köyünün inanç turizmi açısından önemli olduğunu vurgulayan vakıf heyeti, Arslan`a gerek vakfa gerekse köylerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.

 

Arslan ise, Batman`ın merkezine olduğu kadar ilçelerine ve köylerine de önem verdiklerini belirterek kırsal kesimin sorunlarının en aza inmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

 

Arslan, Batman`ın kırsal kesiminin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için gerek özel idare, gerekse kaymakamlıklar aracılığıyla proje geliştirdiklerini de vurgularken yapılan çalışmaları ise yakından takip ettiğini sözlerine ekledi. Arslan bu çerçevede Vergili köyünün su sorununun da çözüleceğini kaydetti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)