İşte Kılıçdaroğlu`nun konuşmasından satırbaşları;

Bu hafta kayıplarımızın fazla olduğu bir hafta. Niyazi Bahçecioğlu Kayseri`ye büyük faydaları dokunmuş bir insandı. Metin Serezli sinemada önemli bir aktör, o da yaşamını yitirdi. Sanat camiasının başı sağolsun.

Almanya`da meydana gelen yangın sonrası arkadaşlarımız Almanya`ya gitti. Cenazeler geldiğinde Afyon`a da gidilecek. Umarım olay bir an önce aydınlanır.


AĞLAMAYAN ÇOCUĞA MAMA VERMEZLER

Bülent Ecevit 12 Mart muhtırasına karşı çıkmıştır. CHP`den eğer bakan verirseniz istifa ederim demişti ve istifa etmişti. Darbelerin en çok CHP`yi etkilediği dönem 12 Mart`tır. Bakanlarımız içeri atılmıştır, mal varlıklarımıza el konuşmuştur. 12 Mart darbesi bizim kararlı duruşumuzu göstermemiz açısından önemli bir tarih olmuştur. Milaslılar aramızda. Ağlamayan çocuğa mama vermezler. Hem mağdur olacaksın hem sesin çıkmayacak. Neden beni gözaltına alacaklar. Seni gözaltına alırlarsa bilin ki CHP milletvekilleri o an oradadır.


14 AYDA ÇÖZÜLEMEDİ

Uluderesıradan bir olay değildir. Aradan 14 ay geçti. 14 günde aydınlanması gereken sorun 14 ayda çözülemedi. İki basit soru sordum. Bu bombardımanı yaparken kimden istihbarat aldınız. İkinci bir soru sordum: "Bu bombalamayı kim yaptı?"

Olayın yankı uyandırması üzerine 1 ay içerisinde parlamentoda bir komisyon kuruldu. Komisyon gerçekleri araştırma değil gerçekleri karartma gibi bir misyon üstlenmiş durumda.

34 yurttaşımızı bilerek ve isteyerek birilerinin talimatıyla gidip öldürdüler. Bize gelen mektuplardan birini okuyacağım. Gidenlerin hepsi 3-5 kuruş kazanmak için gittiler. Allah aşkına adalet aşkına sizler son sözü söyleyin.