BURSA- Yaptığı kitlesel etkinliklerle milyonları bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu Kutlu Doğum etkinlikleriyle ilgili istişare toplantılarına durmadan devam ediyor.
 
Kısa bir süre önce etkinlik takvimini açıklayan Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü kutlu doğum etkinliği yapacak şehirlerin dernek temsilcileriyle bir araya geldi. Programın tertip komitelerini oluşturarak programın yapılacağı yerleri ve zamanı değerlendiren Platformun Bursa yetkilileri Bursa`nın Gemlik ilçesinde ve Kütahya`da 20 Nisan Cumartesi günü, Bilecik`in Bozüyük ilçesinde 7 Nisan Pazar günü etkinlik yapmayı hedeflediklerini söylediler.
Bursa merkezde yapılacak olan iki büyük kutlu doğum tarihini de ilki 14 Nisan Pazar Günü ikincisini de 28 Nisan Pazar günü belirleyen Platform yetkilileri etkinliklerle ile ilgili her komisyonla ayrı ayrı toplantı yapılacağını da belirttiler.
 
Afişlerin basımından, CD ve broşür dağıtımına kadar her şeyin konuşulup istişare edildiği toplantıda yapılan bu etkinliklerin tamamının esas amacının Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)`in insanlara anlatılması ve anlatılanların yaşatılması gayesi doğrultusunda olduğu üzerinde duruldu.
 
Oluşturulan komisyonlar ve komitelerle ilgili bilgiler aktaran Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörü İsa Güvendik kutlu doğum programına hazırlık çerçevesinde çalışmaların büyük gayretle yürütülmesi gerektiğine vurgu yaptı.(Zeki Aras-İLKHA)