ADANA- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Adana İl Başkanı Veysel Yavuz, Pazar günü gerçekleşen HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı Hizmet Binası`nın açılışına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan Adana halkıyla duyarlı kamuoyuna teşekkür etti.
 
HÜDA PAR Adana İl Teşkilatının 1 Şubat 2013 tarihi itibarıyla kurulduğunu hatırlatan Yavuz; "Biz bu süre zarfı içerisinde binamızı hazır hale getirmek için gönüllülerimizle yoğun bir çabaya girdik. Allah`a hamd olsun Genel Başkanımız Mehmet Hüseyin Yılmaz`ın iştirakiyle hizmet binamızın açılışını 10 Mart Pazar günü gerçekleştirdik. Yine Allah`a hamd olsun bina açılışımız beklediğimizden daha görkemli daha güzel oldu. Halkımız teveccüh etti, arkadaşlarımız teveccüh etti, basın teveccüh etti. Sonuçta memnun olduğumuz bir netice ile sonuçlandı. Bu vesileyle sizin aracılığınızla bunda emeği geçen, katkı sağlayan, programa katılan, açılışa katılan bütün vatandaşlarımıza, kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca farkında olmadan bina açılışı süresi içerisinde birilerine rahatsızlık vermişsek özür diliyoruz. Haklarını etsinler" dedi.
 
İl binasının 10 Mart itibarıyla hizmete geçtiğini belirten Yavuz; "Allah`ın izniyle il binamız hizmet etmeye açık, ziyaretçiler geliyor. Bizler de onlara gerekli ilgiyi gösteriyoruz. Cenab-ı Allah şimdiden hepimize, milletimize, ülkemize hayırlara vesile kılsın inşallah."dedi.
(Ayhan Kaya-İLKHA)