BİNGÖL - Konuya ilişkin Resmi Gazete`de yayımlanan açıklamada, \"TKİ, Bingöl Karlıova`daki ``S.12561/S.62715`` ruhsat numaralı kömür madeni sahasını termik santral kurulma şartı ile rödövansla işletilmek üzere, 30 Mayıs 2013 tarihinde uluslararası ihale yapacak\" denildi.

 

Açıklamanın devamında \"Konuya ilişkin şartname, bedeli TKİ Kurumu Genel Müdürlüğü Muhasebe Daire Başkanlığı`nın vereceği banka hesap numarasına yatırıldıktan sonra, Satın Alma Daire Başkanlığı`nın 1108 no`lu odasına müracaat ederek temin edilebilecek.

 

İstekliler, tekliflerini gerekli belgeleriyle birlikte 30 Mayıs 2013 tarihinde saat 14.00`a kadar Genel Müdürlük Genel Evrak ve Arşiv Şefliği`ne teslim edecek. Teklif zarfları, aynı gün saat 14.00`da İhale Komisyonu`nda açılacak.

 

Geçici teminat bedeli 3 milyon lira, dosya bedeli de 2 bin lira olarak belirlenen ihalede, istekliler ihale ile ilgili şartname ve bilgi notunu Kurumun www.tki.gov.tr adresli internet sitesinde görebilecek\" ifadeleri kullanıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)