BATMAN- Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube heyeti, MÜSİAD`ın İzmir`de gerçekleştirdiği Genel İdare Kurulu toplantısında Batman sağlık sorunlarını rapor halinde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu`na teslim etti.

 

MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, Başkan yardımcıları Fırat Aslan, Mehmet Bulut ve Umut Doğu Ekmen, Sağlık sektör kurulundan Memduh Duman, üye Necat Celbek ve Osman Soysal toplantıda hazır bulundular.

 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen GİK Toplantısı`nda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bakanlığı ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrasında gerçekleşen GİK gala yemeğinde konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu 1990`lı yılların başında MÜSİAD üyesi olduğunu, bakan olarak sivil toplum örgütleriyle bir araya geldiği ilk toplantının MÜSİAD olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

 

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir de Batman ilinin sağlık sorunlarını kapsayan sıkıntıları ve çözüm önerilerini dile getiren raporu Bakan`a sundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)