KONYA - Yaptığı kutlu doğum etkinlikleri, salâvat kampanyası ve benzeri faaliyetlere adını duyuran Peygamber Sevdalıları Platformu, kutlu doğum etkinliği öncesi ilk toplantısını gerçekleştirdi.
 
Mustazaflar Cemiyeti`nde yapılan basın toplantısına Platforma üye derneklerden Başak-Der, Kar-Der, Fatih-Der ve Mustazaflar Cemiyeti başkan ve yöneticileri katıldı. Basın toplantısında Peygamber sevdalıları Platformu Konya koordinatörü Nezir Tunç, 28 Nisan`da Konya`da yapılacak olan Kutlu doğum etkinliği, salavat kampanyası ve Kutlu doğum siyer sınavı (KDSS) ve diğer faaliyetlerle ilgili çalışmaları başlattıklarını söyledi.
 
28 Nisan Konya`da yapılacak olan Kutlu doğum etkinliği, Salâvat kampanyası ve Kutlu Doğum Sınavı (KDSS)`na Peygamber aşığı olan halkın maddi-manevi katılımlarını beklediklerini söyleyen Tunç; "28 Nisan`da Konya`da gerçekleştireceğimiz Kutlu doğum Programı çalışmalarını bugünden itibaren başlatmış bulunmaktayız. Halkımızın Yüce İslam Peygamberine olan bağlılık ve sadakatini göstermesini diliyoruz. Bu anlamda yapacağımız programlara tüm halkımızın bu denli önemli etkinliğe maddi-manevi üstün katılımlarını bekliyoruz ve diliyoruz" dedi. (M.Ata Doğu - İLKHA)