DİYARBAKIR - `Çocuklarımız Okusun` kampanyası çerçevesinde İstanbul`da toplanan yardımlar Bismil Cahit Sıtkı Tarancı Lisesinde düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

Bismil Cahit Sıtkı Tarancı lisesinde düzenlenen programa Türk Kızılayı Genel Başkan vekili Nihat Adıgüzel, Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır, Kadın kolları Başkanı Gülay Kuriş ve Yönetim kurulu üyeleri ile Bismil Şube Başkanı Serdar Zorooğlu katıldı.

Açılış konuşmasını Bismil Kızılay Şube Başkanı Serdar Zorooğlu yaptı. Zorooğlu, \"2012 yılı içinde Kızılay Bismil şubesi bin iki yüz kişiye çeşitli gıda yardımları, iki yüz otuz anneye sevgi bohçası ve üç yüz kişi de nakdi yardım yapmıştır. Bu yardımlarımızın devamını getirmek için çalışmalarımız devam edecek\" dedi.

 

Bismil`le Kızılay Kadın kolları sayesinde geldik
Kızılay Kadın kolları Başkanı Gülay Kuriş ise; Bismil Şube Başkanına teşekkür ederek, \"Bismil`le Kızılay kadın kolları sayesinde bugün buraya geldik. İlgili firmalardan gelen yardımları Bismil`deki 3 bin öğrenciye vermekten mutluluk duyduğunu\" söyledi.

 

Yapılan bu hizmetleri takdirle karşılıyorum
Bismil Kaymakamı Vehbi Bakır; kamu yararına çalışan derneklerin en başında gelen Kızılay`ın, her yerde olduğu gibi Bismil ilçesinde de büyük bir gayretle hizmetlerine devam ettiğini, bu bağlamda Kızılay`ın her zaman halkın hizmetinde ve yanında olduğunu, yapılan bu hizmetleri takdirle karşıladıklarını ve desteklediklerini ifade etti. (Hasan Gündüz - İLKHA)