MANİSA - Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Ortanca ve Ahmetli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd Doç. Dr. Deniz Züngün, sağlanan anlaşma doğrultusunda Kansas Washburn Üniversitesi İşletme 3. sınıf öğrencilerinin \"International Marketing\" dersine tele-konferans sistemiyle bağlanarak, \"Economicand Political Role of Turkey in the Balkansand in the Middle-East- Türkiye`nin Orta-Doğu ve Balkanlardaki Ekonomik Politikalarındaki Rolü\" başlıklı sunumlarını Online olarak gerçekleştirdiler.


Anlaşma çerçevesinde Washburn Üniversitesi Uluslararası Pazarlama Bölüm Başkanı Prof. Dr. Michael Stoica`da, CBÜ Mühendislik Fakültesi`ne telekonferans sistemiyle bağlanarak, \"International Marketing- Uluslararası Pazarlama\" dersine ait \"Cultural Dimensions-Kültürel Boyutları\" konusunu anlattı.


Konuyla ilgili olarak konuşan Yrd Doç. Dr. Murat Ortanca, üniversiteye hiçbir maddi yükü bulunmayan bu yöntemle gerçekleştirilen derslerin artırılması gerektiğini söyleyerek, \"Şuan için Galati ve FH Duesseldorf Üniversiteleriyle tele-konferans yöntemiyle karşılıklı ders yapılması konusunda tarihler üzerinde anlaşmaya vardı. Diğer bölümler bazında karşılıklı deneme dersleri Nisan ayı içerisinde yapılacak\" şeklinde konuştu. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)