Son yıllarda birbirinden farklı markaların ürün tasarım ve deneyim alanında yaptıkları ARGE çalışmalarıyla beraber yüksek teknolojiyi yakından takip ettikleri, kullandıkları gözlenmektedir. Üretim ve yapım aşaması boyunca üretimlerin en iyi şekilde hazırlanması, lider bir yazılım olarak dünyada yerini alan ürünlerden biri olarak CATIA gösterilir. Türkiye'de adını çokça duyduğunuz ve duymaya devam edeceğiniz, kullanışlı olmasıyla beraber endüstriyel alanda gerçekten de birçok sektör ile uyumlu şekilde çalışan bir ürün modelleme yazılımı olan CATIA, son derece yetkin bir şekilde tasarıma yönelik çalışmaların olduğu alanlarda sıklıkla kullanılır.

3D modelleme ve 3D deneyim platformu yaratabilme adına günümüzde birebir ölçümleme yapabileceğiniz şekilde bu yazılımdan faydalanabilirsiniz. 3D panolar ile beraber sosyal bir tasarım ortamı yaratabileceğiniz gibi her kullanıcının 3D modelleme ile birlikte simülasyona sahip olacağı yapıda sınırsız deneyimler elde edebilme imkanı sağlar. Ürün geliştirme süreci içerisinde hem güçlü hem de entegrasyonu oldukça kuvvetli olan bu sistem ile beraber en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

Endüstriyel alanda pek çok faydası olduğu için endüstriyel tasarım olarak bir ürünün tasarlanması süreci boyunca taslak çizim noktasında 2 boyutlu şekillendirebilir, kavramsal olarak da ürünlerin aratıcı bir şekilde geliştirilmesi konusunda da fayda sağlamasını bekleyebilirsiniz.

Gelişmiş yüzey modellemesi noktasında da istediğiniz an da otomotiv sektöründe yoğun bir kullanımı olmasıyla beraber yüksek kalitede araçların üretilmesi, estetik açında da görünümü yüksek olması gibi seçeneklerde son derece yüksek kalitede üretim hattını tasarlar.

Sanal Gerçeklik İle Sınırları Zorlayın

Son yıllarda teknolojiyle birlikte gelişen VR çalışmalar, insanların yüksek gerçeklik hissini yaşaması adına görüntü kalitesinin en üst seviyede olduğu, 3D stereo görüntülerle beraber ortak çalışma alanlarının yaratıldığı ve de birebir ölçekli görselleştirme sayesinde ortamda 3D modeller yaratılmasında katkı sağlar. Sanal gerçeklik sistemleriyle beraber gerçek bir ortam içerisinde çalışıyormuşsunuz hissini yaşatmasıyla bilindiği gibi günümüzde oldukça yüksek yatırımlar yapılır.

Kullanılan yazılımların ve donanımların yarattığı farklar sayesinde hem işitsel hem de dokunsal duyularıyla beraber insanların 3D model ve ortamlar içerisinde bulunması ev tanıklık etmesi bu sanal gerçeklik sistemleriyle beraber tamamlanır. Bu alanda gerçek zamanlı simülasyon yaratarak, sanal ortamda bir ürün varmışçasına çalışmaların sürdürülebilir olduğu ve benzer şekilde bir üretim aşamasında 3D donanım- yazılım teknolojisiyle beraber en iyi entegrasyonu sağlayacağınız bir yapı kurabilirsiniz.

Günümüz şartları içerisinde yüksek teknolojinin kullanımıyla beraber adından söz ettirmeyi başaran markalardan biri de infoTRON olmaktadır. Hem Ankara hem de İstanbul’daki şubeleriyle birlikte bu alanda kaliteli çalışmalar sağlayarak, endüstriyel yaşam döngüsünde mühendislik harikası yazılımlar, donanımlar ortaya koyar. Son derece yetkin ve bilgili personelleriyle birlikte uzman kadrosunun da ön planda olduğu şekilde yüksek teknolojiyi kullanıp, yepyeni teknolojilerin yaratılmasında en iyi çalışmalar ortaya koymaktadır. Yüksek teknolojiyle birlikte yepyeni inovasyonlar yaratan ve bunu misyon edinmiş bir marka olan infoTRON, günümüz şartlarında endüstri alanda pek çok üretim sağlamaktadır.