ELAZIĞ - Elazığ`da yayımlanan gazetelerden öne çıkan bazı haber başlıkları şu şekilde

 

ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: `İntihar ettiğini düşünmüyoruz`
Elazığ`ın Maden ilçesindeki birliğinde 21 Şubat Perşembe günü G3 piyade tüfeğiyle kendini vurarak yaşamına son verdiği açıklanan jandarma er Mazlum Aksu`nun ailesi, çocuklarının kesinlikle intihar etmediğini savundu. Kardeşinin askerliğinin bitimine 5 ay kaldığını belirten ağabey Mecnun Aksu, \"Ailevi, ekonomik hiçbir sorunu yoktu. Kız arkadaşı da yoktu. Kesinlikle intihar ettiğini düşünmüyoruz\" dedi.

 

FIRAT GAZETESİ: Meclis, gündemi görüşüyor
Elazığ Belediye Meclisi toplantıları devam ediyor. Çoğunlukla imar konularını görüşen Meclis ayrıca toplu taşımada akıllı bilet uygulaması önerisini de karara bağladı.

 

GÜNEBAKIŞ GAZETESİ: Temizlik işçisinden insanlık dersi...
3 aydır maaş alamayan temizlik işçisinin yaptığı insanlığın ölmediğini gösterdi.

 

Elazığ Belediyesi`nin taşeron firmasında temizlik işçisi olarak asgari ücretle çalışan ve 3 aydır maaş alamayan 48 yaşındaki Doğan Güneş, çöp toplarken bulduğu bir cüzdan içindeki 250 lirayı götürüp polise teslim etti.

 

GÜNIŞIĞI GAZTESİ: Milletvekilleri Elazığ Derneğini ziyaret etti
Ak Parti Elazığ Milletvekilleri, Ankara Elazığlılar derneğini ziyaret etti.

 

HAKİMİYET GAZETESİ: Elazığ için 6 önemli proje
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası`ndan yapılan açıklamada, 2013 yılı projeleri değerlendirildi.

 

NURHAK GAZETESİ: Girişimcilik Haftası başladı
Mart ayının ilk haftasında kutlanan Girişimcilik Haftası nedeniyle MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Av. İbrahim Gök bir açıklama yaparak girişimcilere seslendi ve \"Türk gibi başla, Türk gibi bitir sözünü söyletelim\" çağrısı yaptı.

 

TURAN GAZETESİ: Dilencilere göz açtırılmadı
Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından belirli periyotlarla yapılan dilenci operasyonlarına devam ediliyor.

 

YENİ UFUK GAZETESİ: zoru başardılar, sıra devamında
Şehrin sorunlarını tartışmaktan kendi sorunlarını bir türlü masaya yatıramayan Elazığ basın ve medya çalışanları örnek bir kararla Birinci İstişare Toplantısında bir araya geldiler. İkinci kez bu akşam toplanacak olan basın ve medya çalışanlarının yapmış oldukları bu eylem, kamuoyunda olumlu yankı buldu.

 

YENİÇAĞ GAZETESİ: KTYG İl Temsilciliği`ne Saraç atandı
Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği (KTYG) Elazığ Temsilciliği`ne Halil Saraç atandı. (Yasin Kavaklı - İLKHA)