Her evin ihtiyacı olan ütü, elektrik süpürgesi, fırın, saç kurutma makinesi, çaycı, robot gibi küçük ev aletlerini bütçenizi zorlamayacak taksitlerle Soylu AVM’de bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra her evin ihtiyacı olan beyaz eşya, mutfak gereçleri, halı gibi birçok ürün de mevcuttur.

Her Eve Uygun Mobilya

Evlerde; koltuk, kanepe, çocuk yatak odası, TV ünitesi, masa, sandalye takımı gibi birçok mobilyaya ihtiyaç duyulur. Birçok markaya ait birbirinden farklı özelliklerde tarzlarda ve renklerde mobilya çeşitleri bulunur. Nitelikli mobilyalar ile evin, estetik ve zarif bir görünüme kavuşturulması sağlanır.

Çok küçük ve dar alanlarda tercih edilecek mobilyaların, beyaz ve krem renginde olmaları daha doğru olacaktır. Bunun yanı sıra daha geniş alanlarda günümüzde çok fazla tercih edilen ahşap tonları da rahatlıkla kullanılabilir. Evde bulunan mobilyaların birbiriyle uyumu, dikkat edilmesi gereken diğer hususlardandır. Her zevke ve tarza uygun şekilde yaşam alanlarınızda estetik ve modern bir görünüm kazandıracak mobilyaları, Soylu AVM alışveriş merkezlerinde bulabilirsiniz.

Garantili Elektronik Ürünler

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte birbirinden farklı özelliklere ve tasarımlara sahip birçok elektronik ürün üretilmiştir. Elektronik aletler, çok hassas ve çok çabuk kırılabilen, bozulabilir ürünlerdir. Bu nedenle tercih edilecek elektronik ürünlerin garanti süresinin, uzun süreli olması çok önemlidir. Birçok markaya ait birbirinden farklı binlerce çeşit elektronik ürünü, Soylu AVM garantisi ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Garanti kapsamı boyunca herhangi bir sorun yaşandığında hemen üretici firma ile iletişime geçilebilir. Her evin ihtiyacı olan birbirinden farklı elektronik ürünler, Soylu AVM’de kredi kartsız alışveriş seçeneği ile satışı yapılır.

Kredi Kartsız Alışveriş Seçeneği

Kredi kartı ile alışveriş avantaj olarak görünse de bazı durumlarda insanların ihtiyaçlarının dışında harcama yapmasına ve maddi olarak zarara uğramasına neden olabilir. Ayrıca kredi kartı ile yapılan ödemelerde, zamanında ödeme yapılmadığında çok yüksek faizler ödemek durumunda kalınabilir. Kredi kartı ile yapılan alışverişlerde, ekstra bir ödeme yapmak zorunda kalınabilir.

Soylu AVM, kredi kartına ihtiyaç duymadan kişilerin rahatlıkla ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için senetle alışveriş seçeneği sunmaktadır. Birçok kişinin merak ettiği konulardan birisi olan kredi kartsız alışveriş nasıl yapılır sorusuna yönelik olarak çok düşük taksitlerle, senetle alışveriş yapmak Soylu AVM’ de mümkündür. Senetle yapılan alışverişlerde, evinizde hiçbir zahmet çekmeden online olarak taksit ödeme seçeneğinden de faydalanabilirsiniz. Soylu AVM, daima müşteri memnuniyetini ve konforunu ön planda tutar.