BATMAN - Gercüş Eğitim Bir-Sen İlçe Teşkilatı, ilçedeki tüm üyeleri ile birlikte bir araya geldi. Gercüş Öğretmenevi`nde verilen akşam yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Eğitim Bir Sen üyelerinin yanı sıra, ilçe Kaymakamı Adem Ergül, AK Parti İlçe Başkanı Ali Öner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhakim Altun, çok sayıda kurum amiri ve sendika temsilcileri katıldı.

 

Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Atilla Yaramış, burada yaptığı konuşmada, \"Yıllardır ilçede, alışılmışın dışında bir sendikacılık yaptığımız aşikardır. Medeniyetimizin gerekleri, bizlerin idealidir. Zira bu medeniyet, hak ve doğrunun; iyi ve güzelin taraf olduğu bir medeniyettir. Ondandır ki zulüm kimden gelirse gelsin karşısında bizi bulur, adalet kimden gelirse gelsin takdirimize mazhar olur. Eğitim Bir Sen olarak, vicdanları aynı hususlara sızlayan, gözleri aynı acılara ağlayan ve yüreği aynı değerlere çarpan insanların bir araya geldiği çatıyız. Bazen Türk`üz, bazen Kürd`üz, bazen Arab`ız. Ancak hamdolsun hepimiz inanan insanlarız\" dedi. (M.Fatih Akgül - İLKHA)