BİNGÖL - Bingöl`de 28 Şubat 2013 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


BİNGÖL GAZETESİ: HÜDA PAR SOLHAN`DA TEŞKİLATLANDI
Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR), Bingöl`ün Solhan İlçe Teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçe ile resmen kuruldu.


BİNGÖL OLAY GAZETESİ: PEYGAMBER SEVDALILARI İKİNCİ İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI
Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörlüğü, 2013 yılı ikinci istişare toplantısını yaptı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bingöl İl Koordinatörlüğü 2013 yılı ikinci istişare toplantısını gerçekleştirdi. Mustazaflar Cemiyeti Bingöl Şubesi`nde gerçekleşen toplantının ana gündem maddesi `2013 yılında yapılacak olan Kutlu Doğum Etkinlikleri` oldu.


BİNGÖLÜN SESİ GAZETESİ: MERHUM ERBAKAN İÇİN MEVLİD OKUTULDU
Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan`ın vefatının 2. yıl dönümünde Anadolu Gençlik Derneği Bingöl Şubesi tarafından mevlid-i şerif okutuldu.


BİNGÖL ONLİNE GAZETESİ: GÜNDÜZ ORTASI HIRSIZLIK
Ev sahibi saat 11.20`de evden çıktı. Karşı komşu ise 12.00`da hastaneden eve döndü. 40 dakika içerisinde eve giren hırsızların parmak izi bırakmamak için çorap kullandıkları belirlendi.


BİNGÖL KENT HABER GAZETESİ: ÇİFTÇİLERİ İLGİLENDİREN MERA KANUNU DEĞİŞTİ
TBMM Genel Kurulu`nda, Mera Kanunu`nda değişiklik öngören kanun tasarısı kabul edildi. Mera, yaylak ve kışlakları tekrar eski konumuna getirmek amacıyla yapılan masraflar, bu alanlarda bozulmaya neden olanlardan tahsil edilecek.


BİNGÖL HABER 12 GAZETESİ: DEMİRTAŞ VE ANLI BİNGÖL`E GELİYOR
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) genel Başkanı Selahattin Demirtaş`ın BDP Genç İlçe Teşkilatının Kongresine katılmak üzere Bingöl`e geleceği bildirildi. Demirtaş`la birlikte Fırat Anlı`nın da ziyarete katılacağı kaydedildi. (Yusuf Çevlik - İLKHA)