ELAZIĞ - Elazığ`da yayımlanan gazetelerden bazı haber başlıkları şu şekilde…


ELAZIĞ BİRLİK GAZETESİ: TRİLYONLUK CİHAZ ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ
Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahi bölümü için yıllar önce alınan (Stockkert) pompa, uzman personel yokluğundan dolayı çürümeye terk edildi.


FRAT GAZETESİ: İTFAİYE`DEN POLİS MYO ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM
Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürü Halil İbrahim Başgün ve İtfaiye Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, Zülfü Ağar Polis Meslek Yüksek Okulu öğrenci ve personeline yönelik bir dizi eğitim vererek, küçük bir yangın tatbikatı gerçekleştirdiler.


GÜNE BAKIŞ GAZETESİ: DEMİRYOLU ONARIMINDAN KALAN ARTIKLAR TEMİZLENİYOR
Elazığ Maden ilçesi ile Maden-Gezin istasyonları arasında geçen yıl yapılan yol yenileme sonrasında sökülen eski ray ve traversler nihayet kaldırılmaya başlandı.


GÜN IŞIĞI GAZETESİ: BÜRO ÇALIŞANLARININ İŞ BIRAKMA EYLEMİ
Türk Büro-Sen Elazığ Şubesi üyesi bir grup, bir günlük iş bırakma eylemi yaptı.


HÂKİMİYET GAZETESİ: AKIL HASTASI GENÇ BABASINI ÖLDÜRDÜ
Elazığ`ın Alacakaya ilçesi Çataklı köyünde akıl hastası bir genç 70 yaşındaki babasını kesici aletle vurarak yaraladı.


NURHAK GAZETESİ: TEKNİK ELEMAN YETİŞİYOR PROJESİ GÜNDEMDE
Türkiye Teknik Elemanlar Vakfı (TÜTEV) Elazığ Şubesi`nden, SODES projeleri kapsamında Elazığ Valiliği İl Projeler Koordinasyonu`nda \"Teknik Eleman Yetişiyor\" projesi ile ilgili basın


TURAN GAZETESİ:`UYKU HASTALIKLARI İHMALE GELMEZ`
Elazığ`da özel bir hastanede görev yapan göğüs hastalıkları uzmanı Dr. Hüseyin Beyazıt, uyku bozukluklarının özellikle dikkat eksikliği, unutkanlık, çabuk sinirlenme, hatta ilerleyen dönemlerde depresyon ve panik atak gibi psikojenik sorunlara neden olduğunu belirterek, \"Bu şekildeki hastalık, dikkat gerektiren meslek guruplarında da ciddi iş kazalarına ve mesleki olarak, ciddi problemlere yol açmaktadır.\" dedi.


YENİÇAĞ GAZETESİ: ÖĞRENCİLERDEN VALİ EROL`A ZİYARET
Elazığ Gazi Lisesi öğretmen ve öğrencileri Vali Muammer Erol`u ziyaret ederek okul dergisi için bir söyleşi gerçekleştirdiler. (Yasin Kavaklı - İLKHA)