MARDİN - Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) teşkilatlanmaya devam ediyor. Mardin Nusaybin ilçe teşkilatı Kaymakamlığa verilen dilekçeyle resmen kuruldu.
 
HÜDA-PAR Nusaybin teşkilatının kurulması için dilekçelerini veren teşkilat kurucusu Seyfettin Ağırman; "Bilindiği gibi Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) adı altında yeni bir parti siyasi hayata başladı. Bu vesile ile biz de milletimize, halkımıza, bölgemize daha faydalı hizmet sunabilecek düşüncesiyle bu partinin Mardin Nusaybin ilçe teşkilatını açmak için başvuruda bulunduk. Yetki belgemizi aldıktan sonra Allah`ın izni ile faaliyetlerimize başlayacağız" dedi.
 
"Halkımıza hizmet götürmeye talibiz"
Halka hizmet götürmeye talip olduklarını söyleyen Ağırman, "Biz ırk, dil, renk ayrımı yapmaksızın, inanç ayrımı yapmaksızın halkımıza hizmet götürmeye talibiz. Bölgedeki ve Türkiye`deki siyasi partilerin bölgeye yeterince hizmet etmedikleri inancındayız. Ve biz bunu daha verimli hale getirmek için iktidar olmasak, hükümette bir yetkimiz olmasa bile diğer partilere karşı faaliyette olmamız sebebiyle o partilerin de hizmete yönelebileceğinin inancındayız. Bu vesile ile bizim varlığımızın hayırlı olduğuna inanıyoruz" denildi.
(Halil Akbalık - İLKHA)