MARDİN - Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Beşir Evsen ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Bingöl, Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Beşir Evsen, Oda Genel Sekreteri Raif Evsen ve Oda yönetim Kurulu üyesi Mecit Bulut tarafından karşılandı.
 
Evsen, kuruldukları günden bu yana 10 yıl geçmesine rağmen ilk kez bir kaymakam tarafından ziyaret edildiklerini anlatarak, Kaymakam Bingöl`ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gerçekleşen bu ziyaretin kendilerine büyük bir moral verdiğini kaydeden Başkan Evsen, Ziraat Odası olarak Kaymakam Bingöl`ün çalışmalarının her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.
 
Bingöl, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajlarını yineleyerek, "Benim ilçedeki herkesle görüşmem lazım, fikirlerini dinlemem lazım. Sizi ziyaret etmemin de nedeni bu. Çünkü sizler Midyat`ın en büyük sivil toplum kuruluşusunuz ve bizimle ilgisi olan vatandaşlarımızı, çiftçilerimizi temsil ediyorsunuz. Muhtarlarımızla da çok sık görüşüyorum çünkü onlar da köylerindeki tüm vatandaşlarımızı temsil ediyorlar. Bu anlamda size ve tüm üyelerinize kapımız sürekli açıktır. Bizler görevimizi yaparken insanlarımızdan sıcak ilgimizi ve tebessümümüzü eksik etmemeye özen gösteriyoruz." dedi.
 
"İNSANLARA FAYDALI PROJELER ÜRETMELİYİZ"

"Yaptığımız görevin yanında bir de toplumun bize yüklediği görev ve sorumluluklar var" diyen Bingöl, "Bizler sadece yol yapmak ya da vakıfta yardım dağıtmak için bu görevlerde bulunmuyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlar ile kuracağımız diyaloglarla güzel ve uyumlu bir çalışma ortamı içerisinde iyi hizmet yapmamız, insanımıza faydalı olmamız gerekiyor. Tarımın önünü açıcı, insanlara faydalı projeler üretilmesi gerekmektedir. Bu nedenle ilçedeki tüm herkesle omuz omuza fikir birliği içinde Midyat`a ne tür bir fayda sağlayabilir düşüncesinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tek başımıza bizler hiçbir iş yapamayız. Sizler bir tarafından bizler bir tarafından tutarsak ancak o zaman Midyat`ın değerini yükseltebiliriz. Önümüze çıkan problemleri birlikte aşabiliriz." şeklinde konuştu.
(M. Said Başaran-İLKHA)