DİYARBAKIR- Bazı toplantılar yapmak üzere Diyarbakır`a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`ın heyetinde bulunan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Mehmet Ulvi Saran, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak`ı ziyaret etti.

 

Diyarbakır da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Saran, \"Diyarbakır`da son yıllarda büyük bir değişim yaşandığını ve bu değişim sayesinde Diyarbakır`ın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda hak ettiği noktalara ulaşmak üzere olduğunu\" ifade etti.

 

Vali Toprak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, \"Diyarbakır kısa zamanda bütün dinamikleriyle büyümede ivmeler kazanıyor, bu kazanımlar sayesinde yakın gelecekte çok daha güzel bir kent olacak.\" dedi.

 

Diyarbakır`ın üzerinde barındırdığı tarihi ve kültürel değerler ve inanç turizmi ile kadim kent olmanın tüm güzelliklerini üzerinde barındırdığını vurgulayan Vali Toprak, \"Diyarbakır`ın marka şehir olma yolunda çok önemli gelişmeler ve ilerlemeler sağladığını ayrıca yeni uygulamaya konulacak projelerle bu çalışmaların daha da geliştirilecek.\"dedi. (M.Sait Adiyaman- İLKHA)