BATMAN - Hür Dava Partisinin (HÜDA PAR) il teşkilatları hızlı bir şekilde kurulurken, Batman İl Teşkilatı da resmen kuruldu.
 
Hür Dava Partisinin taraflarına vermiş olduğu yetki belgesine istinaden kendilerinin de Batman Valiliğine merkez teşkilatlarını kurmak üzere başvurduklarını belirten HÜDA PAR Batman il Başkanı Dr. Aydın Gök, HÜDA PAR Genel Merkezinden aldıkları yetki ve gerekli belgelerle Batman Valiliğine müracaatta bulunduklarını söyledi.
 
İlgili Vali Yardımcısının yerinde olmadığından dolayı alındı belgesini öğleden sonra alacaklarını belirten Gök, alındı belgesinin alınmasıyla birlikte HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının resmen kurulacağını kaydetti.
 
Kurdukları il teşkilatının tüm insanlık adına hayırlara vesile olmasını dileyen Gök, "Teşkilatımız özellikle Batman`ımız ve bölgemiz başta olmak üzere ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olsun inşallah. Temiz, dürüst ve ilkeli bir siyaset için Allah`u Teâlâ`nın yardımın diliyoruz. Geçmişte olduğu gibi bütün olaylar, meseleler ve sorunlarla ilgili mutlak surette bizim de faydamız ve hayırlı işlerimiz olacaktır inşallah. Gayemiz adalettir, hürriyettir, hakkaniyettir, barıştır, huzurdur ve kardeşliktir. Bu konuda üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya hazırız" dedi.
 
HÜDA PAR Batman İl Teşkilatının kurucu üyeleri şu isimlerden oluşuyor: HÜDA PAR Batman il Başkanı Dr. Aydın Gök, kurucu üyeler, M.Ali Rüzgâr, Sait Ortaç, Salih Altuğ, M.Salih Yanaç, Osman Teyfur ve Rıdvan Yapıcıoğlu. (M.Fatih Akgül - İLKHA)