BATMAN - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen \"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi\" kapsamında düzenlenen ilk kişisel gelişim semineri öğretmenevi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşti.


Öğretmenevi çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen \"Etkili Öğretmenlik ve Sınıf Yönetimi\" semineri, Petrol Ortaokulu Öğretmenlerinden Selim Saruhan tarafından verildi. Öğrenci ve velilere yönelik kişisel gelişim etkinlikleri ise önümüzdeki haftadan itibaren Batman Lisesinde gerçekleşecek.


\"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi\" kapsamında düzenlenen kişisel gelişim seminerleri ile ilgili kısa bir açıklama yapan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, \"Başarı Bizden Uzak Değil Projesi kapsamındaki kişisel gelişim seminerlerinde hedef eğitimci, idareci, veli ve öğrencilerin nitelikli bir hale gelmeleri ve eğitimde kaliteyi arttırma amaçlıdır. Eğitimde istenilen başarıyı yakalamak için idareci eğitimci veli ve öğrencinin kişisel gelişiminin sağlanması önemlidir. İlimizde `Başarı Bizden Uzak Değil Projesi` kapsamında yürütülen alt projelerde vali Yılmaz Arslan`ın maddi ve manevi katkılarıyla ilimizin eğitimdeki durumu hedeflenen seviyeye kısa sürede ulaşacağına inanıyorum\" dedi. (Mehmet Mikyas-İLKHA)