DENİZLİ - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı; İzmir, Denizli, Antalya, Muğla, Aydın, Manisa, Afyon, Uşak, Isparta ve Genel Merkez üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantıya katılan üyeler, sektör masalarında birbirleriyle görüşme imkânı buldu.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Necip Filiz ev sahipliği yaparken, MÜSİAD Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Eyüp Uğur, Genel Merkez Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Necmettin Öztürk, MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk ile Şubelerinin yöneticileri ve üyeleri katıldı.

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, düzenlenen toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede, \"Üyeler arası alışverişin ve şubeler arasındaki iletişimin daha verimli olması amacıyla \"Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları\" düzenlemiş bulunmaktayız. İkinci bölgenin ilk toplantısı Denizli Şubemizin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. İkinci toplantıyı Antalya şubemizde ve bir sonraki toplantıya İzmir MÜSİAD olarak ev sahipliği yapacağız\" dedi.

 

Çabuk \"Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları düzenleyerek üyelerimizi diğer şehirlerdeki üyelerimizle bir araya getirip, ticaret yapmalarının yanında sektörel bilgi ve birikimlerinin paylaşılmasına olanak sağlamış oluyoruz. Denizli`deki toplantıya Mobilya, Makine, Sağlık, Gıda, Tarım, Kimya, Maden, Metal, İnşaat ve lojistik gibi birçok sektörde faaliyet gösteren üyelerimiz iştirak ettiler ve her biri kendi aralarında yeni iş bağlantıları yaparak tanışma ve işlerini geliştirme büyütme fırsatı buldular, tüm katılımcı üyelerimize teşekkür ediyoruz\" diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Eyüp Uğur, daha önce Batman, Malatya ve Samsun`da yapılan Bölgesel İş Geliştirme Toplantılarının oldukça başarılı geçtiğini ve üyelerin beğenisini kazandığını söyledi. Uğur, amaçlarının, üyelerin ticaret kapasitesinin arttırılması olduğunu belirtti.


Toplantı, Tekstil, İnşaat, Makine, Otomotiv, Dayanıklı Tüketim Maddeleri, Hizmet, Bilgi Teknolojileri, Lojistik, Gıda ve Tarım ve Enerji sektörlerinde faaliyet gösteren üyeler için oluşturulan Sektör masalarında üyeler birbirleriyle karşılıklı iş görüşmeleri gerçekleştirdiler. (İlyas Yıldız - İLKHA)