ADANA - Adana`da 15 Haziran 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Çukurova Merhaba: Arıkan: "Kongre için erken"
CHP kulislerinde yüzde 26`yı başarılı bulmayan Önder Sav ile Deniz Baykal`a yakın isimlerin, olağanüstü kurultay talebi Adana`da yankı buldu. Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP`li Başkanı Yıldıray Arıkan, "Daha seçim tahlili yapılmadan böyle bir girişimde bulunulması çok mantıksız" dedi.

Geçersiz oylar aradaki farkı arttıracak
AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, muhalefet kanadında Adana`da itiraz konusu olan geçersiz 27 bin oyun yeniden sayılması durumunda, neticeyi etkileyecek bir durum olmayacağını belirterek, "hatta aradaki farkı bile arttırmış oluruz" dedi.

Adana haber Gazetesi: Cengil; "Tohum Ektik"
Halkın Sesi Partisi Adana İl başkanı Sıtkı Cengil, seçim sonuçlarını değerlendirerek; bizim için bu seçim ürün hasat etme seçimi değil, tohum ekme seçimiydi" dedi

Emanet Silahla Gasp Yapmış
Arkadaşından emanet aldığı motosiklet ve kuru sıkı tabancayla spor şans oyunu bayiinden gasp yaptığı suçlamasıyla tutuklanan inşaat işçisi A. T. (30)`nin 15 yıla kadar hapsi istendi.

Kutsal Topraklara Gidecek Hacı Adayları Belirlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans salonundaki çekilişe katılan vatandaşlar, büyük heyecanla kurayı takip etti. Bazı adaylar salona küçük torunları ile geldi bazıları da kura başlamadan önce dua etti, Yasin okudu.

Adanalı esnafın hesap işletim ücreti zaferi
Iğdır`da üniversite okuyan oğluna beş ay içerisinde yatırdığı paradan bankanın "hesap işletim ücreti" kestiğini ileri sürerek Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvuran esnafa, hakem heyeti bankanın parayı geri iade etmesi yönünde karar verdi.
Ayhan Kaya - İLKHA