AĞRI - Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Ağrı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İhsan Bayraktar dün bir hasta yakını tarafından darp edilen Dr. Newroz Ünlü`ye destek ziyaretinde bulundular.

 

Vali Tekinarslan yaptığı konuşmada daha önce de Türkiye genelinde bu ve buna benzer vakıaların yaşandığını ifade ederek bu üzücü olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

 

Saldırıya maruz kalan Dr. Newroz Ünlü`ye geçmiş olsun dileklerini ileterek konuşmasına şu şekil devam etti: "Bu tür durumlarda her iki tarafın da daha duyarlı olması gerekir. Vatandaşlar ise bu tür saldırıları gerçekleştirenleri lanetliyor. Tabi siz hekimsiniz, kadınsınız ve yedi aylık hamilesiniz ve böyle bir olayın olması çok boyutlu üzerine düşülmesi gereken bir durumdur. Öte taraftan da Cumhuriyet Savcılığı tutuksuz olarak soruşturmayı devam ettiriyor."

 

Olayı anlatan Dr. Newroz Ünlü de, hasta kabul saati geçtiği için artık gelen hastaları acile yönlendirdiklerini belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:"Saldırıyı gerçekleştiren hasta yakınına hastayı kabul edemeyeceğimizi ve acile gitmeleri gerektiğini söyledik. Bunun üzerine sözlü sataşmalar başladı ve sataşmaların ardından ise darp olayı gerçekleşti." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)