BATMAN - Batman Ağız ve Diş Merkezi`ndeki çatı sorunu halen devam ediyor. Çatının akması sonucu hastanede birçok olumsuzluk meydana geliyor.

 

Batman`ın tek Ağız ve Diş Merkezi olan ve yaklaşık 400 bin nüfusa hitap eden Diş Merkezinin, 5 aydır akan çatısına bir çözüm bulunamadı.

 

Yaşanan bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, yaklaşık 5 aydır Ağız ve Diş Merkezinin akan çatısına bir çözüm bulunamadığını ve bu durumdan dolayı bazı hizmetlerin aksadığını dile getirdiler. Vatandaşlar, çatının akması yüzünden iyi hizmet alamadıklarını ve yetkililerden bir an önce çatının onarılmasını istediler.

 

Vatandaşlar, \"5 aydır bir çatı sorunu çözülemiyor mu? Bir çatı bu kadar mı zordur? Neden halen bu çatı sorunu giderilmedi? Batman`da çok güzel bir diş merkezi yapıldı ama bu çatının akması bu diş merkezinin imajını bozuyor\" dediler.

 

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Batman Ağız ve Diş Merkezi Başhekim Elif Kılıcıkan, Diş Merkezindeki çatı sorununu gerekli mercilere ilettiklerini ve kendilerinin de bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerini söylediklerini kaydetti. (M. Fatih Akgül - İLKHA)