BATMAN-Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanı Beşir Arslan, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için en kısa zamanda yeni yere taşınacaklarını söyledi.
Konuyla ilgili bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Beşir Arslan, Daha önce Batman Valiliği bahçesinde hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın, Ziya Gökalp Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi üzerinde bulunan Vergi Dairesinin yanına taşınacağını belirtti.

 

Arslan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın mevcut yerinin dar olduğundan dolayı vatandaşlara iyi hizmet veremediklerini belirterek yaşanan sıkıntıdan dolayı yeni yere taşınacaklarını kaydetti.

 

Vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için vakıf olarak Valiliğin isteğiyle bir proje hazırladıklarını ifade eden Arslan, hazırlanan projeyi ise genel müdürlüğe ilettiklerini söyledi. Arslan, \"Yerimiz dar olduğu için vakıf olarak bir proje yaptık ve Vali Arslan`ın isteğiyle Genel Müdürlüğümüze sunduk. Projemiz şuan Genel Müdürlüğümüzde bekliyor. Projemiz onaylandıktan sonra vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni yere taşınacağız. Mevcut yerimizde çok sıkıntı çekiyoruz ve şuan da yaklaşık 30 binin üzerinde aile bizden yardım bekliyor. Bu ailelere daha iyi hizmet verebilmek için yeni yere taşınma ihtiyacı hissettik\" dedi.

 

Mevcut yerin çok uzak olduğunu söyleyen vatandaşlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın yeni yere taşınacağı için sevindiklerini söyledi. Vatandaşlar, \"Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın şuan ki yeri çok dar ve yeteri kadar hizmet alamıyoruz. Bu yüzden yeni yerine taşınması ve çarşıya yakın olması sevindiricidir\" ifadelerini kullandı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)