Ülke ekonomimizin en dinamik ve aynı zamanda lokomotif sektörlerinden biri İnşaat sektörü olarak öne çıkıyor. Son yıllarda ekonomimizde yaşanan çeşitli dalgalanmalara rağmen, inşaat sektörü canlılığını ve dinamizminiz koruyor. Bunun ana nedenlerinden biri ise devlet destekli konut yapılması ve çeşitli kampanyalarla konut edinmenin daha kolay bir hale gelmesi. Emlak GYO, ülkemizin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, sektöründe öncü hizmet sunumlarından birini gerçekleştiriyor. Daha fazla kişinin konut ya da dükkan sahibi olabilmesi için, çok çeşitli edinme özelliklerine sahip projeler sürekli olarak devam ediyor. Sıfır faizli konut projeleri, bu konuda ki itici gücü de oluşturuyor.

Sıfır Faizli Konut Projeleri Nasıl İşliyor?

Emlak GYO’ nun sıfır faizli konut projeleri hazırlayarak halkımızın hizmetine sunması sonucunda, çeşitli özel şirketlerinde benzer veya yakın avantajlara sahip projeler hazırlamasına neden oluyor. Emlak GYO’ nun ülkemizin hemen her şehrinden gelen talepleri incelmesi ve uygun olan şehirlerde başlattığı bir seferberlik gibi düşünebileceğimiz faizsiz konut kampanyaları, aynı zamanda olağanüstü ilgi görüyor. 120 Ay vade, 240 ay vade gibi çeşitli vade obsiyonlarının yanı sıra, %5 peşinat, %10 peşinat gibi avantajlarda sunuluyor. Bazı projelerde kampanya kapsamında, hemen taşınılabiliyor ve ödemelere de 3. Yıldan itibaren başlanabiliyor. Emlak GYO’ nun bu kapsamda hazırladığı projeler ve özel kampanyalar, sürekli daha fazla kişinin ev sahibi olabilmesini sağlıyor.

Sıfır Faizli Konut Kampanyaları

Emlak GYO’ nun çok sayıda projesi bulunuyor ve bunların bir bölümü tamamen bitmiş durumda. Bitmiş ya da bitmek üzere olan, inşaatı halen devam eden projeler, farklı illerimizde gerçekleşiyor. İllere ve projelere göre de farklı kampanya koşulları bulunuyor. Bazı bitmiş yapılar, daha avantajlı kampanya koşullarıyla tüketiciye sunulabiliyor. Bu nedenle sıfır faizli konut projelerinden yararlanmak isteyenlerin, konut edinmek istedikleri şehirlere göre projeleri detaylı şekilde incelemeleri gerekiyor. Her projenin farklı kampanya koşulları bulunduğu gibi, günün şartlarına göre kampanya koşullarında da değişiklikler olabiliyor. Bu durum çok çeşitli konut edinme seçeneklerinin oluşmasına sebep oluyor. Vade seçeneği, peşinat seçenekleri ve yanı sıra ödeme takviminde ki farklılıklar, aynı zamanda şehirlere göre projelerin durumlarına göre değişebiliyor.

https://www.konuttakredi.com/

https://www.konuttakredi.com/sifir-faizli-konut-projeleri-ve-kampanyalari/