Peşinat ödemek veya ev kredisi çekmek zorunda kalmadan artık ev sahibi olabilmek mümkün hale geliyor. Ev sahibi olabilmek için talep edilen peşinatlar birikimi olmayan kişilerin ev sahibi olabilmesinin önünde duran en büyük engeldir. Ayrıca düşük geliri, bankalarla olan sorunları veya pek çok farklı faktör nedeniyle ev kredisi çekemeyen ya da çekmek istemeyenlerinde artık kira öder gibi ev sahibi olma şansından faydalanabilmeleri sağlanmaktadır. Türkiye’de binlerce kişinin kira öder gibi ev alabilmesine olanak sağlayan en avantajlı sistem olan Birevim, her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Her geçen gün büyüyen sistem ile birlikte artık ev sahibi olmayı bir hayal olarak görenler dahi ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşayabiliyor.

Kira Öder Gibi Nasıl Ev Sahibi Olunur?

Günümüzde gayrimenkul sektöründe insanların kolayca ev sahibi olabilmeleri için farklı sistemler bulunur. Bu sistemlerden birisi de ev kredisi çekerek, krediyi tıpkı kira öder gibi ödeyerek, ev sahibi olunmasıdır. Ancak bu yüksek faiz oranları ve zorlu ödeme koşulları gibi sorunları meydana getiriyor. Aynı zamanda da ev kredisiyle ev satın alınmak istendiğinde dahi yüksek peşinat talepleri söz konusu oluyor. Kira öder gibi ev sahibi olma konusunda en avantajlı seçeneklerin başında Birevim geliyor. Birevim sistemine kayıt olan herkes herhangi bir peşinat ödemek zorunda kalmadan, ev sistemine katılım gerçekleştirebiliyor. Sistemde her üye aylık ödemelerde bulunuyor. Bu ödemelerle üyelerin ev satın alabilmeleri sağlanıyor. Bunun en adil şekilde olması içinde noter huzurunda çekiliş gerçekleştiriliyor.

Birevim Kura Çekilişleri

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı veren Birevim’de her üyenin eşit şansa sahip olabilmesi için kura çekilişi gerçekleştirilir. Bu kura çekilişlerinde üyelerin hangi sıralamada ev sahibi olabilecekleri belirlenmektedir. 6 ayda bir olacak şekilde yılda 2 defa yapılan sıra tespiti kurası sayesinde 6 aylık dönemde her ay hangi üyenin ev sahibi olabileceği belirlenmektedir. Bu şekilde herkesin kendi sırasını şansıyla belirleyerek, erken veya geç dönemde de olsa mutlaka ev sahibi olabilme güvencesi vermektedir.

https://www.evalmakistiyorum.com/

https://www.evalmakistiyorum.com/kira-oder-gibi-ev-sahibi-olma-firsati/