Yusuf Can - Haber Yorum

Ortalık yine karışmaya kavga yine kızışmaya başladı.

Aslında Ortadoğu halkları idarecilerin ihanetlerine iyiden iyiye alışmış durumda.

Yaklaşık yüz yıldır Batılı Ülkelerin birer kuklasına dönüşmüş olan Ortadoğu krallıkları ve emirlikleri Batılı başkentleri memnun etmek için halklarının ensesinde boza pişiriyorlar.

Ortadoğu'da son dönemlerdeki şer faaliyetlerin odağı haline gelen BAE-Abu Dabi yönetimi Enver Sedat'ın imza attığı Camp David Anlaşmasını hatırlatacak bir girişimde bulundu.

Olayın ilginç olan yanı bu anlaşmanın yine ABD/ Trump tarafından ilan ediliyor olmasıdır.

BAE'nin, Körfezde sahip olduğu ekonomik gücün neredeyse tümünü İslam Dünyasında İslami uyanışları engellemek ve tasfiye etmek için harcadığı biliniyor.

BAE yönetimi, ABD ve kural dışı istihbaratı CIA ile o kadar yakın ilişkilere sahip ki; CIA'nı gizli faaliyet göstermeyeceğini ilan ettiği 5 ülkeye ilaveten faaliyet göstermediği tek ülkedir. 

(Bu 5 ülke; ABD, İngiltere, Yeni Zelanda , Avusturalya ve  Siyonist işgal çetesi)

Tabii bir ülkede CIA faaliyet gösterme gereği duymuyorsa bu; o ülkenin güvenlik bürokrasisi dahil tüm istihbarat bileşenlerinin ve idarecilerinin CIA denetiminde olması gerekir!

BAE Ortadoğu'da Siyonistlerle anlaşmaya oturan 3. ülkedir(İlk ikisi; Mısır ve Ürdün)

Abu Dabi yönetiminin bu pervasızlığı önümüzdeki günlerde ona neye mal olur bilinmez ama şimdiden başta Filistin Direniş Grupları olmak üzere Türkiye ve İran gibi bölgenin önemli aktörlerinden ciddi sesler yükselmeye başladı.

Gazze ve Batı Şeria'da Netanyahu ve M.B. Ziyad'ın posterleri ayaklar altına alınırken bu anlaşmanın Filistinli tüm direniş gruplarını bir çatı altına getirmesi ve  koordineli çalışmalarının yolunu açması bekleniyor.

Bununla birlikte BAE veSiyonistler arasındaki bu anlaşma ABD'deki Evangelistlerin Trump eliyle pratize etmeye çalıştıkları "Yüzyılın Anlaşması" adlı ihanet ve işgal projesinin uygulama adımlarından biridir.

Her ne kadar yüzyılın anlaşması adlı projenin uygulanması söz konusu olmasa da bu anlaşmayı hazırlayanlar uzun vadeli bir plan olarak ilmek ilmek dokuyorlar. 

Bölge göçleri de bu planı uygulatmamak ve siyonist yayılmacılığı sona erdirmek için hep birlikte hareket etmelidirlier.