ŞANLIURFA-Viranşehir`de hayırlı faaliyetleri ile  bilinen Cami Der fakir ve muhtaçlara olan yardımlarına bu hafta da devam etti.
 
Bu hafta boyunca 705 Suriyeliye giyim yardımında bulunan dernek ayrıca 15 aileye gıda, 2 aileye soba, 3 aileye halı, bir aileye buzdolabı, 4 aileye yatak ve 15 aileye ise battaniye yardımında bulundu.
 
Yapılan yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Cami-Der Yardım Komisyonu Başkanı İ. Halil Dolaş, "Suriyeli ailelere yaptığımız yardımlar aralıksız devem etmektedir. Önümüzdeki hafta Cuma günü yine elbise, ayakkabı ve battaniye dağıtımında bulunduktan sonra toplu giyim dağıtımına ara vereceğiz. Çünkü yaptığımız değerlendirme neticesinde ailelerin giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamış (yeni aileler gelmese) bulunmaktayız. Yeni gelen aileleri ziyaret edip ihtiyaçları varsa giyim yardımında bulunacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren battaniye, çocuk bezi, gıda vb. yardımların dağıtımına yoğunlaşacağız" açıklamasında bulundu.
 
Dolaş, mültecilerin şu anda en fazla gıda ve battaniyeye ihtiyaç duyduğunu ifade ederek hayır sever vatandaşlara çağrıda bulundu.
 
Cami-Der`in Suriyelilere yaptığı yardımların yanı sıra Şubat ayı içersinde Viranşehirli 50 aileye daha yardımda bulunacağı öğrenildi. (Sabri Acet-İLKHA)