Günlük yaşantının getirdiği stres ve yorgunluktan kurtulmanın en kolay yolu iyi uyumak, dengeli beslenmek ve tatil vermek olabilir. Fakat tatil yapacak otellere bakarken fiyatların yüksek olması tatil fikrinden caymamıza bile neden olabilir. Özellikle birkaç günlük tatil için çok fazla para ödemektense tatile gitmemek daha akıllıca bir fikirmiş gibi gelir. Tatil araştırması yapacağınız zaman ulaşım ve konaklama gibi fiyata etki eden unsurları da göz önünde bulundurur, daha az para ödeyerek de tatil yapacağınızı bilirseniz işler değişebilir.

Uygun Fiyatlarla Tatile Nasıl Gidebilirsiniz?

Tatile gidilebilecek yerler bulsak da uygun fiyatta yerler bulmak oldukça zordur. Fakat bunun kolay yolu bulundu!

Balnet, doğrudan otelden rezervasyon imkanı sağladığı için fiyatlar konusunda herkesi memnun edebiliyor. Direkt otelle görüşüp ödemeyi doğrudan otele yapmak istiyorsanız Balnet mutlaka göz atmanız gereken bir platform.

Balnet sayesinde direkt otellerle iletişime geçip uygun fiyatlarla otelde kalabiliyorsunuz. Bu da ücreti Balnet’e değil otele vermeniz ve hem siteye hem de otele ücret ödememe avantajına sahip olmanız anlamına geliyor. Böylelikle uygun fiyata otel bulabiliyorsunuz

Sarımsaklı Otelleri

Tatil için en uygun tatil yerleri arasında Sarımsaklı bulunuyor. Sarımsaklı’daki otellerde kalıp gezilecek yerlerini gezebilirsiniz. Sarımsaklı plajı Türkiye’nin en büyük plajlarından birisidir ve her yıl on binlerce kişi tarafından ziyaret edilir. Altın rengi kumu ve tertemiz deniziyle uluslararası ödül dahi almıştır.

Buna karşın çevredeki konaklama tesislerinin uygun fiyatlı konaklama avantajı sağlaması nedeniyle bölge her geçen gün daha fazla tatilci tarafından tercih edilmektedir.

Peki Sarımsaklıda gezilecek yerler nerelerdir?

Sarımsaklıda gidebileceğiniz yerlerden birisi Rahmi Koç Müzesi’dir. Müze aynı zamanda Sarımsaklı Plajı’na da 7,4 km mesafededir. Müzeye gidip tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Sarımsaklıda gidebileceğiniz bir başka yer ise Ayvalık 3 Sea’dır. Ayvalık 3 Sea, Sarımsaklı Plajı’na 5,9 km mesafededir.

Eğer kiliselere ilgi duyuyorsanız Sarımsaklıda tam size göre bir yer var. Sarımsaklı Plajı’na 6,4 km mesafedeki Taksiyarhis Kilisesi’ne giderek kiliseyi görebilir, ilginizi çekebilecek motiflere rastlayabilirsiniz ya da Sarımsaklıdaki Şeytan Sofrasına giderek tatilinizi güzelleştirebilirsiniz.

Küçükkuyu Otelleri

Çanakkale Ayvacık ilçesinde bulunan Küçükkuyu, son dönemlerde en çok ziyaret edilen tatil lokasyonlarından birisidir. İstanbul’a olan yakınlığı ve uygun fiyatlı konaklama imkanı sağlamasının yanı sıra eşsiz bir sahile ve doğaya sahip olan Küçükkuyu uygun fiyatlı tatil yapmak isteyenlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken tatil yerlerinden birisidir.

Küçükkuyu’da da uygun fiyatlara bulabileceğiniz oteller ve gezebileceğiniz çok güzel yerler vardır. Bunlardan bir tanesi Dentur Avrasya’dır. Dentur Avrasya sayesinde denizde tur yapabilirsiniz. Böylelikle de tatiliniz huzur verici ve istediğiniz gibi rahatlatıcı olacaktır. Küçükkuyu’da gezilebilecek bir başka yer de Çiçekli Bahçe Beach Garden’dır. Buraya giderek doğayla iç içe olabilirsiniz. Böylece doğayı seven insanlar için de uygun bir yer olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer ‘tatilde kitapsız yapamam’ diyorsanız Karikatürlü Ev tam size göre diyebiliriz. Karikatürlü Ev, Küçükkuyu’da bulunan bir kütüphanedir. Kütüphaneye bağış yapabilir ya da oradan ödünç kitap alabilirsiniz. Küçükkuyu’da plaj arayanlardan biriyseniz Küçükkuyu Halk Plajı’nı tercih edebilirsiniz.

Marmara Adası Otel

Son olarak size en ucuz tatil yapılacak yerler arasında bulunan Marmara Adası’ndaki gezilecek yerleri anlatacağız. Marmara Adası’nda da uygun fiyatlarda otellere ulaşabilirsiniz. Eğer plaj arıyorsanız Çınarlı Köyü Plajı’na gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Bunun dışında başka bir plaj da tercih edebilirsiniz. Bu durumda da Manastır Plajı tercih edebileceğiniz yerler arasındadır. Plajlara giderek oradaki güzelliklerin keyfini çıkarın.

Tercih edebileceğiniz bir başka plaj ise Şifalı Su Plajı’dır. Plaj haricinde bir yere gitmek istiyorsanız Türkeli Adası’na giderek tatilinizi güzelleştirebilirsiniz..

Tüm uygun fiyatlı otelleri tek sayfada görüp fiyat karşılaştırması yapmak ve fiyata göre bölge seçmek istiyorsanız Balnet’in oteller sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bölge kısıtlaması olmadan Türkiye’nin en güzel sahillerindeki otellerin fiyatlarını görebilir, bütçenize göre bir oteli seçip bölgeyi keşfedebilirsiniz.