ŞIRNAK - Cizre`nin Yafes Mahallesi`nde 15 günden beri elektrikler kesik. Elektrik kesintileri nedeniyle suların akmadığını ifade eden vatandaşlar cihazlara bağlı yaşayan hastaların elektrik kesintileri nedeniyle büyük risk altında olduklarını belirtiler.
 
Elektrik kesintileri nedeniyle astım cihazı kullanan hastaların mağdur olduğunu belirten Bahar Çiçek, "Yetkililer bu soruna bir an önce çözüm bulsun!"dedi.
 
Mahallelerine 15 günden beri elektrik verilmediğini dile getiren Ferhattin Erbay ise, "Kimse bize sahip çıkmıyor, mağduruz. Bu soruna bir çare bulsunlar." dedi.
 
Adnan Hotsa adlı mahalle sakini ise "Biz de Türkiye vatandaşıyız niye bizim elektriklerimizi yapmıyorlar. 15 gündür karanlıktayız Allah`tan korkun, bir çare bulun bize! Ne banyo yapabiliyoruz ne de elbiselerimizi yıkayabiliyoruz. Biz dün 2 bin 800 TL topladık kendi aramızda ve gidip bir şalter aldık trafo için ama 20 dakika dayanmadı, o da yandı biz hepimiz fakiriz bizim hiç bir şeyimiz yok. TEDAŞ yetkilileri biran önce bir çözüm bulsunlar ." (Abit Dündar -İLKHA)