Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yurt dışından gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlama noktasında hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Yurt dışından gelen vatandaşların 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri yurtlarda 13 bin 968 vatandaşımızın bulunduğunu açıklayan Bakan Kasapoğlu, 63 ildeki yurtların karantina yurdu olarak hizmet verdiğini bildirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtların, bütün milletimiz için hakiki bir yuva olacak şekilde hizmet verdiğini belirten Bakan Kasapoğlu, “Yurtlarımızda 14 günlük karantina sürelerini tamamlayarak ayrılan vatandaşlarımıza sağlıklı ve huzur dolu günler diliyorum. Onların bu süreyi en şekilde geçirmeleri adına elimizden gelen bütün gayreti gösterdiğimizi özellikle belirtmek istiyorum. Bu anlamda bütün çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“Milletimizin ve bütün insanlığın bu zorlu süreci en iyi şekilde atlatmasını temenni ediyorum” diyen Bakan Kasapoğlu, “Yurtlarımızda gözlem altında tutulan vatandaşlarımızın her birinin karantina kuralları gereği ayrı odalara kaldıklarını bir kez daha özellikle belirtmek istiyorum. Her şey misafirlerimizin sağlığı ve huzuru için...Bu anlamda en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde misafirlerimizi uğurlamayı ümit ediyorum.” açıklamasında bulundu. (İLKHA)