ANKARA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Merkezi`nin açılışında konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz, kardeşlik vurgusu yaparak HÜDA PAR`ın Türkiye`deki sorunların çözümünde rol alacağını söyledi.
 
Parti`nin Genel Merkez Binası önünde açılışa katılanlara hitap eden Yılmaz, misafirlere teşekkür ederek şöyle konuştu; "Değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Başımız gözümüz üzerine geldiniz. Bu gün bizim için önemli bir gün, İnşallah hayırlara vesile olur. Partimiz, bu ülkenin siyasetinde, bu ülkenin insanlarının geleceğinde, büyük rol, önemli rol oynayacaktır. Partimiz bu ülkenin siyasetinde önemli bir rol oynayacaktır. Ve hayırlı hizmetlere sebep olacaktır.
 
Bu ülkenin sorunlarını parti programımızda belirttik. Programımızda belirttiğimiz şekilde bu ülke sorunlarına çözüm üreteceğiz inşallah. Birbirlerine düşman edilmek istenen değişik halkları İslam kardeşliği esası etrafında tekrar bir araya toplayıp yeniden kardeş yapmanın yollarını arayacağız. Siyasi alandaki bu çekişmeyi didişmeyi inşallah örnek olmak şeklinde örnek bir siyasi söylem ile bitirmeyi planlıyoruz."
 
Konuşmanın ardından acılaşa katılanlarla tek tek tokalaşan Yılmaz, kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
 

Yerel Seçimlerde HÜDA PAR`ın Hedefi
Yerel seçimlerdeki hedefleriyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Şahin, şöyle konuştu: "Önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimlere parti olarak katılabilmek için teşkilatlanmamızı bitirmemiz gerekiyor. Bu yıl içinde teşkilatlanmamızı bitirmeyi hedefliyoruz.

 Şu anda çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye`nin her tarafında seçimlere girmek gibi bir hedefimiz yok. Şu anda girebileceğimiz yerleri netleştirip kamuoyuyla süreç içerisinde paylaşacağız."

(Şükrü Gündüz, Ayhan Kaya, Erkam Yavuz - İLKHA)