Yeşil elma: Alzheimer, kanser ve kalp-damar hastalıklarına karşı koruyan polifenol molekülleri deposu.
Yeşil çay : Stres altındaki, yorgun bağışıklığı dinlendirici etkisi var.
Zeytinyağı: Doymamış yağ asitlerinin en önemlisi oleik asit deposu olarak bağışıklığa doping etkisi yapıyor.
Kapari: İçeriğindeki antioksidan ‘kuersetin’ sayesinde iltihaplanma riskini düşürür.
Kırmızı lahana: Kanserle savaşmada gereken kimyasalları aktif hale getirir.
Üzüm hoşafı: Bağışıklığı destekleyici kimyasalları çoğaltır.
Meyankökü: Salgın enfeksiyon hastalıklarına karşı kalkan görevindedir.
Yeşil lahana: Bağışıklığı yenileyen C Vitamininden zengindir.
Sarımsak: Tümör hücrelerini yok eden T hücrelerin oluşumunu güçlendirir.
Brüksel lahanası: Gribal enfeksiyonlara karşı etkili C Vitamini takviyesi sağlar.
Susam: Kolesterolü dengeleyen lif deposudur, bağırsaktaki iyi bakterileri besler.
Nar: Vücuttaki iyi bakterileri besleyerek kötü bakterilere karşı güçlendirir.
Ispanak: C Vitamininden ve antioksidan bakımından zengindir.
Arpa: Günlük lif ihtiyacı için önemlidir, kalp dostudur.
Kestane: Bağışıklık hücrelerinin kanserli hücreleri bulmasına destek olan elajik asit bakımından zengin.
Çekirdeksiz kuru üzüm: Hücre büyümesinin düzenlenmesine yardımcı asit özelliği ile kan kalitesini artırır.