Yeşil elma: Alzheimer, kanser ve kalp-damar hastalıklarına karşı koruyan polifenol molekülleri deposu.

Yeşil çay : Stres altındaki, yorgun bağışıklığı dinlendirici etkisi var.

Zeytinyağı: Doymamış yağ asitlerinin en önemlisi oleik asit deposu olarak bağışıklığa doping etkisi yapıyor.

Kapari: İçeriğindeki antioksidan ‘kuersetin’ sayesinde iltihaplanma riskini düşürür.

Kırmızı lahana:  Kanserle savaşmada gereken kimyasalları aktif hale getirir.

Üzüm hoşafı: Bağışıklığı destekleyici kimyasalları çoğaltır.

Meyankökü: Salgın enfeksiyon hastalıklarına karşı kalkan görevindedir.

Yeşil lahana: Bağışıklığı yenileyen C Vitamininden zengindir.

Sarımsak: Tümör hücrelerini yok eden T hücrelerin oluşumunu güçlendirir.

Brüksel lahanası: Gribal enfeksiyonlara karşı etkili C Vitamini takviyesi sağlar.

Susam: Kolesterolü dengeleyen lif deposudur, bağırsaktaki iyi bakterileri besler.

Nar: Vücuttaki iyi bakterileri besleyerek kötü bakterilere karşı güçlendirir.

Ispanak: C Vitamininden ve antioksidan bakımından zengindir.

 Arpa: Günlük lif ihtiyacı için önemlidir, kalp dostudur.

Kestane: Bağışıklık hücrelerinin kanserli hücreleri bulmasına destek olan elajik asit bakımından zengin.

Çekirdeksiz kuru üzüm: Hücre büyümesinin düzenlenmesine yardımcı asit özelliği ile kan kalitesini artırır.