Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu`nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu`nun doğusu, Ordu, Gümüşhane, Artvin, Ardahan, Ağrı ve Şanlıurfa ile sabah saatlerinde Erzincan, Tunceli ve Elazığ çevrelerinde görülecek yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Gümüşhane, Artvin, Erzincan, Tunceli, Van ve Hakkari`nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara`nın güneydoğusu, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara`nın güneydoğusu, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, İç Ege, Göller yöresi, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.