VAN - Yaptığı hayırlı hizmetlerle fakirin yüzünü güldüren Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği`nin yardımları devam ediyor.
 
Gevaş ilçesinde bir ailenin ihtiyaç sahibi olduğu haberini alan dernek üye ve gönüllüleri, muhtaç aileye hazırladıkları 5 yorgan, 4 battaniye, 3 yastık, 1 halı, 5 çocuk bezi paketi, 1 miktar giyim ve 2 paket gıda yardımını teslim etti.
 
Eşlerinden, Kurban Bayramı`ndan bu yana haber alamadıklarını ve telefonlara cevap vermediğini söyleyen kumalar, öylece kalakaldıklarını ifade ettiler. Çatılarından devamlı suyun damladığını söyleyen kumalar, evlerinin yıkılmaya yüz tuttuğunu belirterek hayırsever vatandaşlardan kendilerine yardım etmelerini istedi.
 
Rahmet Eli Gıda Bankası Fakir Aileleri Tespit Komisyonu Başkanı Şakir Özhan ise hayırsever bir vatandaşın, ailenin durumunu kendilerine bildirmesi sonucu ailenin muhtaç olduğunu gördüklerini söyledi. Özhan, "Bu iki bacımız da kumadırlar. Eşlerinden, Kurban Bayramı`ndan şu ana kadar haber alınamıyor. Hiçbir şekilde kendisine ulaşamıyorlar. Ailemizin, 6 çocuğu var. Kimse bu çocukların ihtiyacını karşılamıyor. Komşuları bir nebze de olsa onları yardım etmeye çalışıyor. Biz de Rahmet Eli Gıda Bankası olarak gıda, halı, giyim ve battaniye getirdik. İnşallah bundan sonra da yardım etmeye devam edeceğiz. Ailemize yardım etmek isteyen hayırseverler bize ulaşabilirler."dedi.
(Fırat Arslan - İLKHA)