Mahelle çocuğu ile coninin çocuğunun internet cafede başlayan tartışması sokağa taştı, ailelerinde girmesiyle aile kavgasına döndü. Sonuç; 2 ölü, 40 yakın yaralı.

 

BDP olaya müdahele etti ve ortam biraz sakinleşti. BDP Mersin İl Bşk. Cihan YILMAZ temsilcilik önünde duran seçim aracının üstünde halka bir konuşma yaptı.’’ -Değerli kürt kardeşlerim! Sakin olun. Bizde biliyoruz bu conilerin ne tür insanlar olduğunu. Çocuklarımı esrara, uyuşturucuya, fuhşa, hırsızlığa çekmeye çalışıyorlar. Parti olarak buna müdahale edeceğiz...`` diyerek konuşmasına devam ederken temsilcilik önünde oturan bi adam bağırarak konuşmaya başladı ``-Kardeşim sen diyorsun ki bunlar çocuklarımızı esrara, uyuşturucuya çekmeye çalışıyorlar. Mahellemizde esrar işinin büyük bir kısmını partinin gençleri elinde. Daha 2 hafta önce partimizin üyelerinden ve şu temsilcilik binasının sahibi olan Terzi Ahmet 150kg. esrarla yakalanmadı mı? Bu nasıl iş? `` dedi. Sesler yükselmeye başladı. Adam doğru söylüyordu. Ama BDP kirli oyunlarının bilinmesinden tabi ki rahatsız olacaktı. Mersinde partinin önündeki büyük engel kalkmıştı. Uyuşturucu ve esrar piyasası onlara kalmıştı.2 insan ölmüştü ve 40 yakın yaralı. Ama onlar için sorun değildi. Piyasa onlarda artık. İl Bşk. fuhuştan bahsediyor bide. Yıllar önce Mersinde evlerin altındaki depolarda kızlara halay dersi veren ve sonra bunları düğünlerde erkekli-kızlı oynatan ve halka edepsizliği, arsızlığı, çirkefliği öğreten azgın güruh bunlar değil miydi?
 

Sonuç; 2 ölü, 40 yakın yaralı ve conilerin yakılan 13 tane evi. Büyük ihtimalle coniler artık mahalleye dönmezler. Bunada en çok BDP ve BDP`nin esrar satma kolu, fuhuş çeteleri bide hırsızlar sevinir hehalde...

 

Yakup Dede / Mersin - Yaş: 21

   Not: Doğrugenc`e gelen yazılar imla tashihinden geçmeden olduğu gibi verilmektedir. Bundan dolayı imla hataları tamamıyla yazıyı gönderenden kaynaklanmaktadır.

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.