Koray Aydın`ın konuşmasının sık sık "Devletin başına Devlet gelecek" sloganlarıyla kesilmesi üzerine Divan Başkanı Tuğrul Türkeş partililere uyarı yapmak zorunda kaldı.

İşte Aydın`ın yaptığı açıklamadan satır başları:

Bu zihniyet mıntıka temizliği yapıyor. Kuracakları yeni Türkiye modeline kimse engel olmasın diye bir bir temizliyorlar.

"ÖCALAN`A NE DİYECEKSİN"

Türkiye Başbakanı “Gerekirse Öcalan`la yeniden görüşürüm” diyor. Sayın Başbakan ne görüşeceksin Öcalan`la. Ne söyleyeceksin ona. Önüne haritayı açıp “Ne kadar istiyorsun” mu diyeceksin.

Buna suskun kalamayız. Ne yapacaksınız diye soruyor herkes. Ne yapacağımızı her zaman söylüyorum. Buna kayıtsız kalmayacağız. Meydanlara ineceğiz. Türk Milletine gideceğiz. Onunla bütünleşeceğiz. Ona temas edeceğiz. Onu bekleyen tehlikeler konusunda uyaracağız.

"1 MİLYON KİŞİ TOPLANIRSAK KİM CESARET EDEBİLİR"

Ayağına giderek kucaklaşarak anlatacağız. Çünkü o büyük gücü harekete geçirir yanımıza alırsak, Şubat ayında da Ankara`nın meydanında 1 milyon olarak toplanırsak hangi vatan haini bunu yapmaya cesaret edebilir.

SEÇİME KADAR ÜÇ MİLYON ÜYE

Bu harekette bulunmuş ülküdaşlarımızla kucaklaşmayı tek hareket noktası olarak düşünüyoruz. Ferdi öne çıkaracağız. Birey temelli bir hareketin başlayabilmesi için partide üyelik sistemini bir kampanyaya çevireceğiz

Seçime kadar 3 milyon üye yaparak ailemizi genişleteceğiz. Bunu iller arası, ilçeler arası yarışa çevireceğiz.

3 MİLYONUN KATILACAĞI ÖN SEÇİM SÖZÜ

Ailemizin fertlerini 3 milyona ulaştırınca Cenabı Allah bana nasip ederse bu 3 milyon kişinin katılacağı bir ön seçimi size söz veriyorum.

Bu tabana güvenmek tabanın enerjisinden faydalanmak demektir. Böyle olunca kimse genel merkez katlarında dolaşmayacak. Tabana gidecek, size gidecek.

Biz iktidar olmak istiyoruz. Türk milletinin yalnızlığı yaşandığı bir durumda inanın bunu başarırsak tekerlek tümsekte kalmayacak. Ve haykırılacak, “Yarın elbet bizimdir. Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir” zaman başkalarının balkon konuşmalarını dinlemek değil iktidar olma zamanıdır.