VAN - İslami radyoların bir nimet olduğunu, insanların bu nimetten faydalanması için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Serhad FM Reklam Müdürü Cemalettin Ucak, seslerinin ulaştığı her yere giderek radyolarını tanıtmaya çalıştıklarını belirtti.

Tanıtım amaçlı ziyaretleri Serhad FM ailesi olarak devamlı yaptıklarını belirten Ucak, "öncelikle merkezde esnafımıza giderek radyomuzu tanıtmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken herhangi bir çıkar beklentisi içinde değiliz. İstiyoruz ki Allah`ı ve Resul`ünü anlatan bu radyoyu herkes dinlesin. Esnafımıza bu amaçla gidiyoruz. Kendilerine radyomuzun amacı ve yayın politikası hakkında bilgi verdiğimiz zaman çok beğeniyorlar. Onlarda artık bizim devamlı dinleyicilerimiz oluyorlar" dedi.

Ziyaretler kapsamında köyleri de ihmal etmediklerini söyleyen Ucak, "Sesimizin ulaştığı her yere gitmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda köyleri de ziyaret ediyoruz. Kendilerine İslami bir çerçevede yayın yaptığımızı ve ailece dinlemelerini tavsiye ediyoruz. Bizler biliyoruz ki medya bugün İslam düşmanlarının elinde. Müslüman olarak bizler insanlarımızın bu gibi yayınları dinlemelerine ve izlemelerine göz yumamayız. Elhamdülillah bugün, Allah ve Resulü`nü anlatan İslami radyo ve televizyonlarımız var. Bizler de insanlarımızın bu güzellikten istifade etmesi için çalışıyoruz. Eğer bir kişi bile bizim vesilemizle doğru yolu bulursa, bu bizim için büyük bir şereftir. Bir kişiyi bile gayri ahlaki yayın yapan radyo ve televizyonlarda uzaklaştırırsak ne mutlu bizlere" ifadelerini kullandı. (Fırat Arslan-İLKHA)