ŞANLIURFA- Saadet Partisi Viranşehir ilçe teşkilatı, belediye kültür merkezi konferans salonunda divan toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda yapılan konuşmalarda, Peygamber Efendimize yapılan hakaret filmine sessiz kalan hükümet yetkilileri eleştirildi.
 
Toplantıda bir konuşma yapan Fazilet Partisi Şanlıurfa eski Milletvekili Niyazi Yanmaz, Haçlı zihniyetinin demokrasi ve özgürlük vaatleri ile Irak`ı ve Afganistan`ı perişan edip Ortadoğu`da büyük vahşetlere imza attığını ve atmaya devam ettiğini belirtti.
 
Peygamber Efendimize yapılan hakarete de değinen Yanmaz, "Hakaretlere yapılan haklı protestoları medya olumsuz bir şekilde yansıtmaktadır. İslam ülkelerinin yöneticileri nerdesiniz? Niye sesiniz çıkmamaktadır? Hükümetimiz Obama`nın ricası ile ümmetin gazını almaya çalışıyor. Obama yapılan hakareti fikir özgürlüğü kapsamında değerlendiriyor" dedi.
 
"Hükümetten Neden Ses Çıkmıyor?"
Davalarının hak ve adalet olduğunu söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman ise hakaret filme tepki göstermeyen hükümete eleştirilerde bulunarak, "Halk bu hakarete karşı partimizden miting, yürüyüş gibi etkinlikleri talep ediyor. Oysa yüksek oy alan hükümet ve diğer partilerden niye ses çıkmıyor? Çünkü ağa babaları kulaklarını çekiyor ve buna müsaade etmiyor. İktidarda bulunanlar, bu koltuklara gelirken söz verdiklerinden sözlerinden çıkamıyorlar" şeklinde konuştu.
 
Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca ve onun hayırlı hizmetleri ile projelerine değinen Karaman, Kürecik`e kurulan radar üssü ve gelecekte yaşanması muhtemel faciaları hakkında da bilgi verdi.

Mehmet Karaman konuşmasını merhum Necmettin Erbakan Hocaya ve İslam âlemine hayır dualar ile bitirdi. (Sabri Acet - İLKHA)