İstanbul`da akıl almaz cinayet! İki işadamı Florya`da bir restoranda buluştu, alacak verecek kavgasında silahlar konuştu. Eski ortağına kurşun yağdıran A.S, matbaacı C.B.`yi öldürdü ardından da intihar etti.

Florya`da eski iki ortağın kavgası kanlı bitti. Olay, Florya`da bir restorantta meydana geldi. Restouranta gelen 3 işadamı, birlikte yemek yedi. Yaklaşık 2 saat sonra şahıslardan birisi telefon konuşması yaptı. Şahıs daha sonra ayağa kalkarak diğer 2 kişiye ateş açtı. Olayda şahıslardan birisi öldü birisi de yaralandı. Olayın ardından ateş açan şahıs silahı kafasına dayadı. Şahsın şoförü engel olmaya çalıştı.

İddiaya göre; Enver E., Cüneyt Bulum, Ayhan Soylu ve ismi öğrenilemeyen bir kişi Florya`da restorana gelerek yemek yedi. Yemek sırasında ismi öğrenilemeyen şahsın restorandan ayrılmasının ardından ortak oldukları öğrenilen 3 iş adamından Enver E., belindeki silahını çıkararak Bulum ve Soylu`ya ateş açtı. Enver E., daha sonra silahı başına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri, silahlı saldırıyla ilgili çalışma başlatırken Bulum olay yerinde hayatını kaybetti. Ayhan Soylu, Yeşilköy`deki İnternational Hospital`e, Enver E. ise ağır yaralı olarak Çapa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Enver E. ve Soylu`nun hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.