ADANA - 01 Eylül 2012 Cuma günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA BÖLGE GAZETESİ: BÜYÜKŞEHİR KÖY YOLUNDA
Hizmetinden dolayı Büyük Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`a teşekkür eden Abdioğlu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Selçuk Turhan, \"Önceden Mahallemize Misis üzerinden 15 km. yol kat ederek ulaşabiliyorduk. Şimdi ise D-400 karayolundan geçiyoruz. Başkanımız Zihni Aldırmaz`dan Allah Razı Olsun\" dedi.

312 Konut İçin Kura Çekimi Yapıldı
Yüreğir Kapalı Spor Salonuna konut almak için başvuran 320 vatandaşın katılımı ile 15. noterin huzurunda kuralar çekildi. Önce konut almak için başvuran engelli başvuru sahibi arasından konutun yüzde 5`i oranındaki engelli başvuru hak sahibinin belirlenmesi için kura çekildi. 16 hak sahibi engelli kura sonucu belirlendi.

İncirlik Üssü`nde Anlaşma Sağlandı
Adana`daki incirlik Üssü`nde ABD`ye bağlı 3 şirkette çalışan bin 200 Türk işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde, grevin eşiğinde anlaşma sağlandı.

TOROS GAZETESİ: YOL KAPATTI
Karaisalı`da Ali Çopuroğlu adlı vatandaş, imar planının mahkeme tarafından iptal edildiğini ve mahkemeyi kazandığını iddia ederek, asfalt yola toprak döktü.

Adana Cezalandırılıyor
CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, 2009 Yerel Seçimlerinde Adana`dan umduğunu bulamayan AKP İktidarının Adanalıları ve Adana kentini cezalandırarak adeta hınç politikası izlediğini ifade etti.

Magandanın Bulunması İçin 1440 Silah İncelendi
Ailesiyle piknik yaparken başına kurşun isabet eden maganda kurşunuyla hayatını kaybeden küçük çocuğun katilini bulabilmek için polis, aralarında doktor, avukat ve polisinde bulunduğu 1440 kişinin silahını inceledi. (Mustafa Çiçek- İLKHA)